Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Skúsim sa spýtať aj tu, keďže v leveli mi na to nikto neodpovie. Odpoveď v tajnom laboratóriu zapadá do logiky príbehu, t.j. ak by som bol v tej situácii reálne, zistím heslo? Ja mám z diskusie pocit, že ani nie...
Dajan: ja som si pomyslela ze keby som tu luku riesila po precitani celej tej diskusie odznova, tak na to pridem mozno aj hned. Ty predsa vies, o co ide - ved ta vyhviezdickovali kedysi, pamatas? A som presvedcena, ze rovnako ako ja aj vies, ze co tam mas dat (alebo vedel si pokial ta neodlakalo pivo.. :)) Jediny problem je, ze ti nedocvakne, preco pisal Lubiq ten komentar a este aj par inych naznakov bolo. Je to v urcitom zmysle nezvykle - ine ako vo vsetkych ostatnych hadankach, mne osobne to prave preto trvalo tak dlho, inak som sa okolo toho motala stale. Ako Lubiq pisal, ze tu moznost mozno zavrhnes, ale..
aktualne info:
- deaktivoval som uzivatela kaktusjechuj (pokial si mysli ze nepravom nech sa ozve), je to ucet testovaci a vyuziva sa len na BF
- uvazoval som aj nad uctami bobko / dudko ale myslim ze chut riesit tu je a nechcem vyslovene nikomu kazit radost
- zvysil som timeout z 5min na 1h (v jednej hadanke) co by malo odradit ludi od BF
chapem ze chcete hadanku prejst a ked je vidiet moznost to nejako obist je to lakave, nezazlievam to nikomu ani sa nechcem hrat na tvrdeho diktatora .. keby sa jednalo len o mna tak by som nechal tomu normalny priebeh bez zasahov .. je ale aktualne fer voci ostatnym to obcas trosku usmernit
RIDERTON: teprve ted jsem kvuli jedne hadance poradne procital forum a narazil na tve privitani a dotaz po Kacabajce, tak se omlouvam, kdyby sis snad myslel, ze s tebou nemluvim, neni tomu tak :)
za privitani zpet dekuju
co je s Jankou nevim, mlci uz od Vanoc... akorat si pamatuju z naseho lonskeho setkani, ze se mela nekdy na jare vydavat... tak ji asi se zpozdenim (jak je mym zvykem :) pokondoluju, abych nenapadne zjistil, kde se toula :)
Za prepokladu, ze se na louce vyskytuje neco tak eklovniho, jako mrkvova zmrzlina, tak asi prehodnotim plany a necham vyreseni te adventurky az po dovolene.
:)
[23.08.12 18:58:46] p.vr. noo..takže mám na Tvým postupu nezanedbatelnej přínos ;-)...95% otázek jsem kladl já, všichni se tak hezky snažili a tak tu napadalo tolik hintů, že se tu o ně zakopává...jenom já furt nic nechápu...je to asociace, že ? a s těma já mám pekelnej problém...snažím se tu všechno číst, nakoupil jsem mrkve, z který teď musím dělat zmrzku aby v tom vedru neshnila a furt mě nic netrká...už jsem tu na louce za obecního debila :-/
dajan: mi to přišlo celkem jednoduché.. ale až po přečtení diskuze a fora.. Musíš všechno správně pochopit(mě to napadlo při smažení palačinek.. :D) ..ale to pivo si dám taky :)
p.vr. ty seš teda rychlovlak...p řefičel jsi kolem, jen to zasvištělo...a to jsem kvůli Tobě narazil basu a začal Ti roztáčet to pivko...a chtěl se zeptat něco k té zelené větě...bože to je to vážně tak jednoduchý uááá :-///
Mrkvova zmrzlina - lakave, tak to sa skusim tento vikend dostat z laboratoria :-D
...nechcel by si mi trosicku poradit odkial sa mam zacat prebijat von? :-D
Hmm...sebevědomý chlapec ;-) ...čekám Tě na louce, mám tu stánek s pivem a mrkvovou zmrzlinou...jo a taky jsem se hnul z rudých skal k té bráně, aj díru jsem vykopal, ale včil nevím...mám hledat číselnej kód ? slovo ? nebo obojí ? a vydumám to logicky nebo zas musím nedejbože asociovat ?