Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
uz to mam :-) dakujeeeem...mna napadla uz na zaciatku suvislost s jednou nemenovanou hadankou ale ked som ich porovnala tak sa lisia v tom ze ta jedna nema pocet spravnych odpovedi, len minimum krokov tak som tu moznost hned zavrhla !!!
[23.08.12 16:25:51] @mia : pokud máš správně vyřešené krypto, máš jednoznačnou otázku na kterou existuje jednoznačná odpověď, kterou opravdu velmi dobře znáš. Zkus se zamyslet, proč to "systém" nezkousne a neodmění Tě zelenou fajkou...Velký hint je v textu hádanky, čti dobře...měl jsem (asi) podobnej problém, takže neboj, jsi blízko..držím plačeky ;-)
joj chlapci - ste strasne zlaty :-)
...no zadavala som uz neuveritelne vela moznosti a ich obmien... az mi je to uz sproste
-a asi aj viem aku hlasku z filmu mi radil dajan, neviem ako tu informaciu pouzit...
-a asi aj na co narazal luftganja
no neviem stale kde robim chybu...mam pocit ze uz som na tu temu odpoved zadavala a tocim sa stale okolo toho isteho... je odpoved len jedno slovo?
pmasarik pisal ze je problem v tom ze to viem pekne dlho len ja...????
a nechapem vetinariho1 komentar: na jasnu otazku daj jasnu odpoved (vsak o to sa snazim celu dobu)
Dam priklad: aku farbu ma brokolica, zelenu-ina jasna odpoved na otazku v tomto pripade nieje....
Lenze vsetky jasne odpovede na otazku som uz napisala a dalsie ma uz nenapadaju... takze sa vzdavam riesenia k tejto hadanke :-(
ajaj..jsem se nechal kapánek unést a možná jsem prozradil moc...tak mě někdo vyhvězdičkujte..je suis désolé
[23.08.12 00:12:48] ale kdepak...čtu jak zjednanej, všecko, několikrát, tak jaks mi radil v AM, problém je, že mi logické (logičtější) přišlo hledat v té oblasti skálu, skálu se znakem , prostě místo a ne JEN ten znak...ale mám to, naprostou náhodou, a ani z toho nemám radost..jestli je "podobná" logika uplatněná i na té louce , tak to potěš péro ;-/
Lubiq: je mi to jasný...však já už Ti psal, že porucha je určitě v přijímači ;-) ... nechcu škemrat o hint, spíš to bylo takový postesknutí nad svou selektivní debilitou pro tyhle "lehké" úkoly...a jak někdy hintík krásně sedne : půjčím si v baru Tvoje nůžky, šmik-šmik a řešení je na světě a tady na louce mi radí kvantum lidí (zdravím pmasarika, Ramiroju, fantasyho, tornada etc.) a kua nic !!...btw teď jsem se zase zasek "pod tou skálou, kde proud řeky syčí a kde ční červený kamení..." a prej je to zase jednoduchost sama...noo asi jsem ten interiérový typ, pobyt v přírodě mi nesvědčí ;-)
No jasne, mel jsem na mysli, ze je nejpresnejsi VZHLEDEM K TOMU, co je skutecne videt na obrazku, ne co je to ve skutecnosti. Ale nechtel jsem to sem psat uplne takhle, aby treba p.vr nemel prace az nad hlavu :)
[22.08.12 14:53:48] Spis se poradne divej, nez premyslej o kravinach. A pak do toho policka napis tu nejvetsi kravinu, ktera by te ale pri tom premysleni vubec nenapadla.
Promin, ale vic blizsi uz byt nemuzu :)
Jinak diky za prani. Kdyz tam zase nevlitne nejaky tornado, bude to urcite skvely.
noo..ten oný je přece vysílačem světla, což ta ona pokud vím rozhodně nevysílá...takže v symbolické rovině možná ano, snad, ale přesně stejné to není...ale řek bych, že se tím už zabýváme přes míru...zas tak dobrá hádanka to nebyla ;-)
Ale jo, muzu s Cervenou skalou napovedet. Reknu to takhle: stejne jako nekoho Chrysler Building trkne okamzite, zatimco jiny vymysli 189 hokusu pokusu, nez zkusi to nejjednodussi, tak i v Cervenych skalach si budes pripadat po vylusteni jako ten nejvetsi pitomec pod sluncem.
;)
Luftganja: nejpřesnějších ? hmm, neřekl bych...co přesně má společnýho ten oný s tou onou ? Kromě tak nějak plusmínus podobnýho vzezření...ale je to fuk, hlavně žes to dal
Mno, jak jsem prave zjistil, tak bylo opravdu zbytecne, ze to vyhvezdickoval. Protoze to je sice jeden z nejpresnejsich, ale pritom nejvic uplne na prd hintu, co jsem tu kdy zazil.
;)
Luftganja: takže si to nakonec dal, navzdory všem urputným hvězdičkovačům ;-) Gratuluju moc ! Já teď čučím v červených skalách...nepomohl bys trochu ? potřebuju tu nějaký speciální nápad, invenci, vtip ? Nebo mám jak ten osel donekonečna zadávat vygůglované názvy různých skalisek, masivů a jiných místopisných údajů a modlit se aby to klaplo...bože nenávidím tyhlety "intermezza" v adventurách ;-)
P.S. A hezkou cyklodovolenou...Pol áci přejí "szerokiej drogi"
Dajan: to je v pohode, ja uz na to ***** znal hint drive. Spis mi to mozna prijde lito vuci ostatnim, protoze si myslim, ze to slovo stejne kazdy zkusi mezi prvnimi, a pokud ho to samotneho nenapadne, tak je podle me tak natvrdlej, ze by ho stejne netrkla ani ta moje veta :) takze nakonec ve finale to ma jediny efekt, ze akorat vsichni krome tebe a pv.r prisli o tip na paradni cyklodovolenou.
Ale je to jeho business, jak se svymi pravomocemi nalozi.
;)