Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
p.vr. : moc nechápu, proč jsi Luftganjovi v diskusi pod Chryslerem vyhvězdičkoval, to co jsi vyhv ězdičkoval...pokud teda nemá být cílem ho totálně a zcela zblbnout...ano, ano, tvarově, zvnějšku se to jistě podobá...ale to se tomu může podobat i dobře rostlá salátová okurka...takže *** má blíž k asociaci, než k nějaký nežádoucí nápovědě, ne ?...ale co já vím, třeba rád hvězdičkuješ ;-))
[22.08.12 07:22:50] @mia: když nepomáháj vtipy o blondýnkách, tak zkus filmy s Dabl Ou Sevn...ta hláška je v každým díle ;-)
[22.08.12 07:18:18] Luftganja: je docela dobře možné, že správnou odpověď u Chrysler Building už jsi i měl, pokud jsi ji totiž nedejbože zadal správně, v originálním jazyce a bez překlepu, tak ti to nevyhodí ani blbej hint HMMM...a můžeš se zas trápit dál. Ve statistice je sice uváděno 6 správných variant odpovědí ale tu po mým soudu nejsprávnější to zcela ignoruje...Von nás Velitel chce občas tak trochu povytáčet, že Dartagnane ;-)) ??
Lubiq: teeeda, ty seš ale lišák ;-) Ty nožničky s 27 střihy - to byl stručný a jasný návod k řešení, tahleta nápověda sedla jak prdel na nočník a tu prý složitou šifru jsem měl ein-zwei, děkuju moc...dal jsem si povinný oddych od AM, ale už mě to zas zpátky táhne na louku, tak na mě zkus vybalit ještě jednou něco tak kouzelně přímočarého, ať už se sakra pohnu...i když, Tys určitě něco takovýho vysílal, takže chyba bude spíš ...ehm v přijímači ;-(
luftganja :a co sa tyka tej *****tak treba napisat konkretny nazov , ale je to tak vseobecne znama***** (ja nepoznam asi nikoho kto by ju nepoznal)
[21.08.12 18:44:50] luftganja: dakujem za snahu ale asi z toho nic nebude...dva dni citam vtipy a lustime cela rodina, a zelena fajocka nikde uz ma to zacina ale vazne hnevat!
ked uz som tu tak nieco ohladom odhlasovania .. nie je to moj vymysel, skutocne to nie je ziadna banka aby sme mali take bezpecnostne podmienky .. samotne odhlasovanie je na strane serveru .. default hosting (apache) maju nastavenie vyprsanie session na 1440 sekund, co znamena ze medzi odpovedami (alebo refreshom) mate 24min, nasledne ste odhlaseny
viem, da sa to vyriesit pomocou automatickeho refreshovania (napriklad ajaxom), mam to dokonca pripravene v uplne inej funkcii ktoru by som rad pridal na BQ, takze az to konecne niekedy dokoncim a nasadim, mal by sa vyriesit (snad na vzdy) problem s odhlasovanim. Do vtedy prosim o trpezlivost.
[21.08.12 15:50:07] uz je to opravene, neviem co sa zmenilo ze to doteraz fungovalo a od dnes to hlasilo takyto nezmysel. diky za upozornenie !
Dela to nahodne i u dalsich hadanek - dvakrat nic, pak buch, petkrat nic, buch, trikrat nic, a zase... Momentalne Chrysler. Zadavani odpovedi to nebrani, i tam je napsany interval "0h". Ale jeden nevi, esli to vubec tu odpoved kontroluje, nebo ne...
[21.08.12 15:08:09] Zavinacmia: Porad nic? To mas z toho, ze neposlouchas dobre minene rady ;) Ale abys nerekla, dam ti jeste jeden hint.
Luft Ganja
[19.08.12 23:25:04] No, to je prave vec, kterou nevim. Takze jsem se zacal vic zabyvat Barcode, kde je svet totalne cernobily, a doufam, ze na neco prijdu tam :)
Ale ceka me dovolena, ta urcite bude farebna, tak na ni budu o tvych slovech premyslet a treba me taky neco trkne.
A kdyby ne, porad je tu jeste LSD :-D
dakujem :-)
a ak mozem aj ja pomoct tak....nemusis cakat na zimne vecery, ak vies preco je "svet farebny" tak treba tam aj pokracovat a hlavne dobre citat :-)
Prave se mi stalo toto: byl jsem v hadance AlexIII, kliknul jsem na kategorii Mix, to probehlo v poradku. Pak jsem kliknul na Sedem vianocnych. To me hodilo na 404 page. A navrat sipkou zpet me vyflusnul na stranku s oznamenim, ze jsem byl odhlasen.
A neni to prvni podobny pripad.
FAKT S TIM ODHLASOVANIM NECO UDELEJTE, pane vedouci.
:-/
Do prcic, zacina mi to automaticky odhlasovani pekne pit krev! Copak je tohleto nejaka bankovni aplikace, aby to bylo nastaveny tak prisne? Nastal by snad konec sveta, kdyby to bylo nastaveny na nejaky vetsi interval, rekneme hodinu, kdyz uz to tu musi existovat?
Tohle je nejhorsi napad na BQ, co se kdy zrodil. Dokonce jeste horsi, nez napad udelat kategorii Asociace.
:-/
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase