Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Lubiq: přestal jsem chlemtat furt jen to pivo a namixoval jsem si ten Tvůj koktejl...dodate čné díky!... je velmi lahodný a příjemný...a též pohladil ostatky mého značně pochroumaného sebevědomí ;-) Kéž bych měl takový spásný nápad i tady na louce
dajan si mimo. Daj si oddych a potom si s čistou hlavou prečítaj celú adventurku. Drž sa detailov, sleduj všetky stopy. Keď správne pochopíš čo sa deje, tak nájsť to čo hľadáš už nebude tak ťažké. Ja som dostal napríklad nápad pri pohľade na slimáka. Vyvolalo to vo mne jeden pocit a už som sa len pozrel tam kam treba a bolo vymaľované nazeleno :)
lubiq78: mám len fotku toho auta, lebo fotím systémom rozmazané pozadie zaostrené na auto.
PS: A kto konečne nakopne nás pri našom probléme??? Rýchlik čo prišiel za 4 dni tam kde sme my sa tiež nejako zasekol :)
Lubiq: hehe, škoda, že si nemůžeš přečíst moje odpov ědi...řekbych, že kraviny jsou...eufemismus..j á bych to pojmenoval jadrněji ;-))) Ale já vím kde jsem, a co potřebuju udělat vím taky a vzhledem k tomu, že mi to někdo vyhvězdičkoval, tak si myslím, že to vím dobře...dneska jsem měl tenhle nápad : když je přece (givl!) na začátku dzstz tak na konci by měl být rmf, ale nevzalo to...nevzalo to ani lpmrv, ani lpmorv, ani voů, ani vorů, ani gomodj, ani rcoz, ani rdvsúr...prostě nic, a dával jsem to před drm, za něj, s dvojtečkou, bez..s mezerama, česky, anglicky...kuakua už jsem zoufalej...givl ! givl !! givl !!! Jsem na správné vlnce, nebo zas úplně mimo ?...achjo :-//
[17.08.12 23:48:27] dajan: STOP: nezadavaj kraviny, nema to zmysel...
takto k tomu neprides..
skus si este raz precitat vsetky komentare..
zodpovedz si otazku kde si?
a kam by si....
17.08.12 23:48:27 - System : Auto censore 17.08.12 23:59:54 - System : Auto censore
Lubiq: ... no tak je to venku...vozi mi tu na louku basy s plzni, tak jsem slibil,ze jim tu udelam trochu reklamu ;-) ...kazdopadne dekuju,ze tu se mnou obcas popovidas...jinak uz bych se uchlastal ;-)
nechapem, preco si sa tak naviazal na vejvodovcov...myslim ze nikto ti nic take nepisal..len ty si to tak vysvetlujes...
vsimavy musis byt, len trochu inde..
Lubiq: no...psals "ked uz pozeras ci sme v krcme,tak bud vsimavy"...tak jsem to tam prolustroval vsechno..vcetne napisu na kamennem portalu na domu vedle krcmy (viz nize)...hezky me zamotavas kamarade ;-) hospodu uz znam nazpamet...tak kde mam smejdit..? Navic mi furt hlava nebere to tvoje " klidne je muzes i napsat "...takze nemusim,zejo ? No tak kdyz nemusim,ja si zas lehnu do travy,budu cumet na mracky a bude mi fajn...ale to tady shniju
Dajan: prave som rozmyslala ze na tej luke mi bolo lepsie, tu sa citim este nevedomejsie a beznadejnejsie. Moja gramaticka uvaha bola v podstate spravna, ziadnu gramatiku by sa Madar nemusel ucit :) S tym pivom opatrne, nech z teba nie je notorik :) Skor sa zameraj na ine rady, je tu toho dost.
Ramiroja : otviram na louce stanek s pivem, skoda ze uz tu nejsi, sabli bychom se o vydelek ;-) ...jinak zdravim na Vaclavak, jak je v NM ? ... prosimte,ta Tvoje "gramaticka " uvaha o Madarovi cos mela na louce byla spravna ?nebo spis mam jit do zeleniny na nakup ? Uz jsem u vejvodu vymetl kazdy kout...precetl vsechny pivni tacky...tetovani servirky co ma na zadku...a stale nic...
Partička v krčme: nechte chvilku toho hloubání nad šifrou a trošku si provětrejte hlavy...tak kdopak z vás tam U Vejvodů nejdřív najde větu "Jestli Hospodin neochrání hradu,darmo stavíš stráži ohradu" ? Ten má u mě pivo...teda až tam dojdu ;-)
Ramiroja: OK, takže moje poslední nejapná otázka k postupu: sedím na louce, přivolám slimáka, furt sedím, nikam neběžím, jen něco napíšu do okýnka v tomhle levelu (něco co uvidím někde v AM a má logiku), dostanu zelený text a hotovo ? Ach, jak prosté dear Watson...
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase