Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Zavinacmia: uz tu bola spominana tato :Simon Singh: Kniha kodu sifer
[14.08.12 12:52:41] Dajan, fantasy predsa ziadny sprint nespominal. A tiez je pravda to, co som pisala ja - zelenu vetu dostanes nezavisle a potom to len urobis tak, ako to opisoval fantasy
Prosim vas, viete mi niekto doporucit nejaku zrozumitelnu knihu o sifrach a sifrovani?, ale len v slovenskom alebo v ceskom jazyku (aby som nemusela lustit este aj text )
Popripade nejaku stranku.
Dakujem
Ramiroja: fantasy psal jasně nejdřív slimák pak formulka...jenže já nevím jestli ji mám napsat před nebo po sprintu? a jestli je vůbec ten běh součástí správného postupu nebo ne...protože jestli jo, tak to můžu tady ještě týden zabalit, jsem na dovči mimo slušné připojení a nestíhám v limitu...děkuju za palčeky, ale tolik jich asi nemáš
Dajan, mame predsa jasny navod od fantasy, nekomplikuj to
[14.08.12 12:37:51] Dajan: Dakujem krasne :) Rozmyslaj nad tym, preco to napisal.. nie je to len tak pre nic za nic. Drzim palceky! Ved ja ta pockam, neboj :)
logické mi přišlo v limitu slimáka sprintovat k vejvodům, to už jsem vyzkoušel stokrát...našiel si správnú lokáciu, možeš vstúpiť...OK vlez jsem tam ale nic se nestalo, takže až tam vlezu m ů ž u něco napsat ???...když ale nic nenapíšu, tak se přece nic neděje, takže spíš musím...nebo to mám zakřičet, tak až to uslyšíte v Praze? jéééžiš já su asi debil ;-(
[14.08.12 12:27:48] Ramiroja: gratuluju moc...tak už jsem tu za blba sám...přece mě tu nenecháš, svého věrného soudruha ;-) ...tu věc mám uvidět v krčme ? a pak ji můžu ale nemusím napsat ? jak mám tohleto pochopit uááááá ;-///
pmasarik: ako vies? objavil som tu jeden bar a nejako sa neviem sa z neho vymanit...
Spoonkiller: aj ked to druhe nebolo az take zle, ale tiez to priamo smerovalo na to, co bolo pod prvymi hviezdickami...
prepacte, za to prve sa hlboko ospravedlnujem, uniklo mi to, ale to druhe...to bola napoveda tak akurat, kazdopadne dufam, ze si to nikto nevsimol....uz mlcim:)
dajan: nestrielaj naslepo. ked dostanes napad, najprv ho mozno zavrhnes, ale potom to zo zufalstva skusis a..ajhla
P.S.: ked uz pozeras, ci sme este v krcme, tak bud vsimavy...
Maiky: je zvláštne, že o tom hovoríš. Tiež som niekedy dúfal, že to spravím skôr ako ty, ale po tom bare ma to prešlo.Možno sa mi ľahko hovorí, ale keď urobíš bar, potom je to akosi ľahké, aspoň pre mňa. Tak nad tým papierom už veľa nerozmýšľaj, je to presne tak, ako to povedal lubiq. Potom to máš už viacmenej v suchu. Ja som mal šťastie, lebo posledný level som spravil za asi pol hodiny.Týmto levelom si ma dartagnan úplne získal. Držím palce tebe aj ostatným.
Dajan: bohuzial musim konstatovat, ze v tomto pripade sa lubiq78 pytal ako sa pyta ucitel trocha pribrzdeneho ziaka, alebo advokat na sude svedka (a zalobca potom protestuje.. :) )
Chalani v krcme: uz se tu s Ramirojou na louce hryzeme nudou a zoufalstvim...poradt e prosim (jestli to vite) jestli je ta spasna formulka jedina a jednoznacna...co kdyz jsme byli blizko a jenom jsme to jinak zformulovali nebo pridali navic mezeru nebo dvojtecku a uz nam to masinka nezkousla a vyhodila to silene "Nic se nestalo"...Furt mam v hlave to Lubiqovo nakopnuti,ze to nemusi byt jen jedno slovo,vsak?...ale ten otaznik na konci me dokonale zmatl...on vi a presto se me pta ?...pta se blbce,kterej vi prd ?...
[12.08.12 23:25:20] to jsem si ho pokazil sám ? jsem chtěl dvakrát vstoupit do stejné řeky, že ? no nediv se, už zkouším na tý louce všechno možné, abych uviděl to, co (prý) vidí každej Maďar ;-))
pmasarik: uhh...tak ted se mi zrejme pokazil i kolovratek, asi zrezivel z toho vlhka, ted ukazuje na JAKEKOLI nastavene datum "NaN", takze ted uz vubec nemam sanci se pohnout dal...a asi tu zdochnem...nevis prosimte co s tim ?? Mohlo by to byt tim mizernym ppoommaallyymm pripojenim, co tady na dovolence mam ?