Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
fantasy, lubiq: děkuju za vyčerpávající komentář, ale...Nechápu jednu věc: píšeš "...Zo zadania viete, čo bude naším najbližším cieľom a o čo sa snažíme..." - no pokud je to***** tohle je mi jasný...ale jak to mám zformulovat, z toho už idem zošalieť ;-) Připadá mi to jako ta pakárna s popleteným hackerom, tam jsem taky věděl co bych udělal ...ale jak to tu napsat? co ještě udělat? Pomozte chalani..jsem zablokovanej a už mám absťák na to pivo ;-)))
Ramiroja, dajan: Nestihol som prispieť k vašej diskusii a teraz sa mi to už nedá. Pravda je taká, že dnes podvečer som nemal ešte nič. Resp. mal som určitú teóriu (ktorá sa nakoniec ukázala ako správna), ale nemal som napríklad ani len toho slimáka, ktorého ste mali vy, ani zelený text. Preto som si povedal, že predtým ako vám predostriem svoju teóriu, sa ešte pokúsim dostať niekam ďalej. Takže som sa najskôr sústredil na vyvolanie toho slimáka, čo sa mi aj zakrátko podarilo, nebolo to až také ťažké. To ma povzbudilo, aby som sa pokúsil dospieť aj k tomu zelenému textu. To sa mi tiež nakoniec podarilo, najmä vďaka tomu, že som mal tú spomínanú teóriu a vedel som teda odhadnúť, čo sa má stať v príbehu ďalej. Avšak hneď ako som dostal zelený text, ma preplo do ďalšieho kola. To som nečakal, pretože sme očakávali aj tretí krok, ale keďže zelený text som dostal ešte v slimákovom časovom limite, tak evidentne asi nebol potrebný. Preto som vám už aj nestihol napísať... K zelenému textu: Google absolútne nepotrebujete, úplne stačí BQ. K mojej teórii: Zo zadania viete, čo bude naším najbližším cieľom a o čo sa snažíme. Viete tiež, že cez kolovrátok to nepôjde, pretože nemôžeme nič ovplyvňovať. Za akých iných okolností by sme mohli teda dosiahnuť náš cieľ? Skúste si prebehnúť ešte raz celú adventúrku a možno vás niečo napadne...
Ok, newsletter nebol celkom spravny termin. Cely impulz vznikol tuna http://www.facebook. com/BrainQuest.sk. Dufam ze ti uz datum sedi.
Aj to ktore hadanky som otvoril malo svoj dovod. Posledna hadanka adventury ma id 466 (http://www.brainque st.sk/sk/adventurky/ 466). To, ze uzivatelia z top desat zacali z nejakeho dovodu riesit celu adventuru odznovu mi vnutilo myslienku, ze za tymto id budu nasledovat prave tieto Deja Vu ulohy. Ak by to tak bolo, upozornil by som na to admina.
Jedno nahodne cyprto som ale spustil umyselne. A aj to malo svoj dovod. Ked som dostal 24 hodinovy distanc pri stroji casu, zacal som sa nudit. Dovtedy islo vsetko hladko a zrazu som dostal facku. Tak som si ten cas chcel nejako skratit.
rx8e_omnibus: ak ti krivdim, prepac..
pride mi ale velmi podozrive a divne, ze sa niekto zaregistruje, neprejde ani jednu hadanku, hoci nahodne si ich par otvori, a prejde nasupu velku cast adventurky. prepac, ale je to dost divne...
a este aj ten posun v case...
lubiq78: Davam svoje cestne slovo, ze toto je moj prvy a jediny pokus. Jednoducho mi prisiel newsletter ohladom tejto adventury s tym, ze sa navyse bojuje o pivo. Zaujalo ma to a povedal som si ze toto jednoducho musim vyskusat. A nebyt jedneho nerozvazneho kliku tak som tam este o den skor.
btw pekny obrazok...takhle si připadám..že mi hlava pukne
[01.08.12 22:57:08] jo...a ta slova jsou po slovensky, po česky...či snad po aramejsky ? Abvún d-bá-šmája....
[01.08.12 22:38:26] můžu ? já myslel že musím..když jsem nic nenapsal, a hned sprintoval, tak se nic nestalo...takže něco napsat asi musím...ale kurnik co ?!?!? Moje duc hovni část je úplně mimo ;-))
Lubiq: podle výzkumu agentury JPP vydrží pěna na plzeňském v průměru 119,97 sec, takže to stíhám,ne ? Čtu všechno, na co tu narazím, už jsem se snažil zaostřit i na jídelní lístek před tou hospodou...hehe to ale není moc duchovní ;-)..."otče náš" to taky nesžralo, furt se nic neděje, osvícení nep řichází...třeba mám špatné pořadí slim ák-sprint-slovo...ne spíš ale asi po slimákovi musím napsat slovo/slova a pak v klidu dojdu do výčepu ? aaaa Pivo ! Pivo ! Království za pivo !
dajan: uz mas nacapovane, rychlo, nech nepadne pena ;)
to slovo ale nemusi byt len jedno, vsak? moze ich byt viacej...
riad sa viac tou duchovnou castou svojho bytia...a citaj, vsetko...
[01.08.12 20:01:13] dajan: negratuluj, nemas comu, nepresiel to tak rychlo. presiel to totiz uz aj predtym...toto je minimalne druhy pokus... Dartagnan zastav to...
bolo by asi dobre, aby sa s tym nieco robilo, alebo si kazdy mame vytvarat druhe, tretie a dalsie konta? jediny dovod preco to robit je, aby som pouzil bruteforce a ked ma vypnu, nevadi, ze?
rx8e_omnibus: Tvé tempo jest přímo pekelné, gratuluju!
[01.08.12 16:37:12] lubiq: ale jo, vždyť já tam za váma běžel, abych to stihnul, a vás tam ještě stihnul, zpocenej, žíznivej, natěšenej na tu plzeň, vstoupil jsem...a nic se nestalo...pořád na sebe tlemíme se slimákem ..on čeká na to logické Slovo aby zezelenal ? mě napadá jedině "čau Gábi, ty vypadáš ku***sky dobře ;-p"
už se ptal piol, zkusim to i ja...na to zelene treba napisat nejake jednoznacne (jedno) slovo alebo je to podobna kuleha ako bolo to *** v popletenom hackerovi ?...jo btw a co je to "kuleha" ?
lubiq: přeju hezký den, bojuju se slimákem, posypal jsem záhony rozdrcenýma skořápkama z ořechů (ty co jsem posbíral v knižnici), polívám ho pivem... a furt nic ;-) nenakopneš ?
s dovolenim som deaktivoval dva ucty, konkretne : totoje a briketa .. som presvedceny ze su to zbytocne ucty vytvorene len na testovacie ucely .. chvalim ale posledny komentar a odhodlanie uzivatela briketa .. nech ti to vydrzi ;)
ak si nejaky autor alebo alter ego tychto dvoch uctov mysli ze boli ich ucty zrusene nepravom staci mi napisat
pre vsetkych ostatnych este jedna pripomienka .. skuste si davat rozumne hesla. nie je nic jednoduchsie nez vybrat si niekoho kto vyriesil hadanku hadanku ktoru sam nemam .. zadat jeho login a skusit par default hesiel (test, 1234, hesloheslo, alebo samotny login) .. po prihlaseni sa potom staci pozriet na posledne pokusy
posledne info .. pokial narazite na akukolvek anomaliu, bug alebo cokolvek podobne dajte mi hned vediet