Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
lubiq : stále u pivka ?...jojo U Vejvodů maj čistý trubky a pivo tam má říz...platím rundu, aj dvě, dlužím Ti to za hvězdičky, jen nevím, jak se tam skrz slimáka dostat, malý hintík k zelené zprávě by bodnul
Preto, lebo tam uz nemozem pisat som sa snazila ti naznacit skor ako som to skusila realizovat :)
[30.07.12 15:04:09] Dajan, diky, tam ti ja uz nemozem pisat.. ta rada sa nachadza tu vo Fore. Je to podstatna vec o ktorej sme predtym nehovorili. To, ze vies, kedy mas stlacit - to asi nebude ten spravny smer.
...prechadzam sa prechadzam cez vikend po ulickach Prahy a narazim na restauraci U vejvodu :-D
az mi to zlepsilo naladu - to aby som sa vratila k lusteniu Annus mirabilis :-)))
dajan: dej si od toho chvilku oddech a radši se dej na Al arabbii, hodil by se mi tam nějaký spoluřešitel, který dokáže navést, už se mi o této hádance i zdá ve snech :D
Takže další šanci mám až za 24 hodin ? jenom musím navíc udělat ještě něco...třeba najít jiné tlačítko ?
[29.07.12 22:43:46] no asi neviděl, jenom přišel popisek do druhého řádku, ony jsou někde k vidění ? Myslíš tam co by se mi hodila helma ? ale tam se přece nedostanu, když jsem zavřenej v knižnici
dajan: ked som ta v tom leveli chcel usmernit, ze si ich nenasiel, napisal si ze si ich nasiel. videl si aspon jednu z nich?
odpoved na tvoju otazku: funguje velmi presne, s presnostou 24h..
lubiq: tak nevím...čekal jsem u kolovrátku s bušícím srdcem jak před startem Challengeru, no a v pravou chvíli jsem to odpálil a nic...co dělám kurnik špatně ? a s jakou přesností fungujou ty hodiny na kolovrátku, já byl - po mém soudu - nachystanej přesně
dajan: zdravim aj ja teba. pivko sice popijam, ale nie U Vejvodu. Hoci dufam ze tam sa tiez dostanem a vychutnam si jedno od Dartagnana, a dalsie s tebou..
Ak si nasiel, co si mal najst a spravne to pochopil, tak by to malo klapnut...
lubiq: zdravím do hospůdky, popíjiš pivko u Vejvodů ? doufám, že si tam s tebou aspoň jedno dám, já jsem si seřídil čas a čekám na svou chvíli, myslíš, že to klapne ?
[29.07.12 16:07:48] Chceš snad říct, že ****** ? Takže si jdu číst nějaké knížky do knihovny, času mám dost, že ? Tož to sundám i helmu, aby se mi nazapařila hlava ;-)
[29.07.12 15:19:34] nastavil jsem, ten "nejsprávnější", ale v tu chvíli mi to nejde odkliknout, a pak už se nezjevuje NaN ale úplně nesmyslný čas, tak nevím co dělám špatně, helmu mám, čekám na otřes a je to mrtvý
defence: preco si mi utiekol? uz som stihol zazriet len tvoj chrbat...
keby aspon po tebe zostala nejaka stopa ako sa dostat k zelenej sprave...
zatial mam len to zjavenie...
pmasarik: tak teď jste mě teda domotali, ty mi vyhvězdičkuješ něco, co defence tvrdí že je jinak...jste na pivku U Vejvodů, že ;-)) kolikátý už v sobě máte, dneska v tom vedru to musí dobře téct což ?
[28.07.12 22:18:43] ach joj..tak to zas bude gymnastika, co já se naklikal, než jsem našel butonik, a už je to tu zas...a dík za upozornění, poohlídnu se, jestli Albert nenechal v kubálu nějakou helmu
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase