Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
defence
Neprihlaseny
28.07.12 22:14:21
Neprihlaseny
najprv jinak a pri tom zemetraseni si daj pozor aby ta v kniznici nezavalilo...
lubiq už se ptal, ale zatím marně ...na ten spodny ukazovatel na kolovratku treba ist rovnako ako na horny?...tzn že musím *****, nebo se na to musí jinak ?
[28.07.12 22:05:59] defence: zastřelili JFK...a to má být co ?
defence: filmy s podobnou tematikou mam rad a tiez vsetky tie ktore nedavno v niektorej diskusii spominal dajan .. ale preznam sa ze pri vytvarani AM ma tento film nenapadol a ak ano tak skor podvedome nez vedome. Chcel som zapracovat jednu z myslienok ktoru som nasiel v jednej knihe od Stephena Kinga, ktora pocas vyvoja adventurky a po roznych upravach nakoniec s AM nema moc spolocne :)
Inak vidim ze sa nam tu formuje kruzok mladych nadsencov latiny. Ale ako bol na tom s latinou Albert to uz namoj veru neviem. ale podla toho co pocujem iste medzery tam boli. Poznate tych geniusov, v niecom vynikaju v dalsom zase presny opak.
noo třese se to řádně, ale ten stroj času se zdá indestructible
[28.07.12 20:28:59] pmasarik: ale viem, 33 Tagen, to měl byt symbolicky nazev neceho co nasleduje po devate hvezde...a dekuju, budu přemýšlet o zemětřesení...a jsem dAjan (ak vieš čítať) ;-))
Dartagnan: mimochodem, ten Albert je s tou latinou kapánek na štíru..prvý hvězda, druhý hvězda...jenom tak rejpu, protože jsem se zasek na devátý hvězda ;-))
dobré ranko chalani, mám ještě dva školácké dotazy:
1) spouštěcí tlačítko funguje bez ohledu na to, zda najdu datum, za kterým se skrývá hvězda, nebo musím hledat nejdřív to správné hvězdné datum a pak jsem taky schopen najít i to tlačítko ?
2) když najdu hvězdu, budu to vědět/vidět jasně a nevývratně ?
Už se mi o tom stroji zdá...carramba ;-)