Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
IE tipujem že funguje, keďže mne to išlo aj na telefóne.
[26.07.12 18:40:34] dajan: používanie stroja musíš pochopiť sám, ale moje zistenia čo nič neprezradia a len pomôžu sú nasledovné:
1. ak stroj odpočítava zlý čas, je chyba vo vašom PC a treba si nadstaviť hodiny.
2. kolieska okolo hodím nemajú žiadnu funkciu, okrem grafickej.
3. stroj je záludný a všetko čo má robiť robí správne :)
Jsem zatím na startu, ještě jsem nenašel ten spouštěcí butONik, o hvězdičkách ani nemluvě...jenom se chci zeptat, až najdu to tlačítko, můžu ho použít kdykoliv, když si vzpomenu anebo jenom 1x denně ? Taky je zajímavé, že v chromu se na hodinách objevuje to narůstající mezikruží, ale třeba v exploreru jsou tam fixně kroužky, žádnej pohyb...ehm, najde i uživatel IE butonik ?
som pri kolovratku, ale nikto tam uz nemoze poradit...tak pisem sem..
dospel som k tomu istemu ako vetinari pisal o dvoch moznostiach, pouzit...alebo dekodovat...
jednoduchsie mi pride pouzit ...ale ako daleko? este aj mam jednodnovy trest, tak musim cakat do vecera..brrr
bolo by treba jemne postrcit..
[25.07.12 20:06:40] Dartagnan: Dělám v mixu 7 vianočných, princip jsem zjistil, ale zdá se mi, že se mi dárek rozbalí jen občas, je to chyba nebo dělám něco špatně; pokud to nechceš rozebírat tady tak můžeš klidně na mail. Díky
Tak som si cas nasiel a fix som implementoval. Nakoniec som toho mal pripravene viac nez som cakal.
Zaroven s tymto fixom ktory pre nezainteresovanych nic nehovori a ani sa ich nijak netyka, pridal som fix este jeden. Ten sa uz tyka vsetkych. Opravil som chybu ktora v pripade ze posielate spravu do vyriesenej (alebo aj nevyriesenej) casti a medzicasom ste boli odhlaseny tak tuto spravu po odpisani captcha kodu vlozilo do nevyriesenej diskusie bez mena. Odteraz neprihlaseny uzivatela nebudu moct vlozit prispevok. Ak ich medzitym odhlasi tak system spravu jednoducho neulozi a bude stratena. Jedine miesto kde neprihlaseny uzivatel moze pisat je hlavne forum.
[25.07.12 13:22:56] piol29> bohuzial nie je to osetrene .. sice som to trosku pripravoval ale nakoniec som to nedokoncil. Keby som si nasiel trosku casu tak skusim sa k tomu vratit. Medzitym si s tym musite poradit. Nejak rozumne. Az to budem mat, dam vediet.
Dartagnan: máš nejako ošetrenú diskusiu v sekcii Nevyriešená úloha v Annus Mirabilis? Ide mi konkrétne o to, aby sme my Pražáci mohli písať príspevky a zároveň aby ich nevideli tí čo sú v Bratislave...