Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
som to ja, kedze sa mi kolovratok pokazil tak som chcel zistit ci je to len moj problem a nechcel som velitela otravovat, ked som niekomu uskodil tak to nebolo naschval ...
mne osobne to sice nevadi, kedze neovplyvnuje statistiky (prvy v hadanke) ani poradie v prvej 1000, ale od majitela by bolo ferovejsie ak uz citi neodolatelnu potrebu vyuzivat takyto ucet, oznacit ho aspon ze je to testovacka, nech nezdviha ostatným zbytocne tlak
No za 39 sekund spravit tajne laboratorium, to je uz fakt genius :) Kedze tajne laboratorium ma len 9 ludi a uzivatel "totoje" tak by som povedal ze je to testovacie konto jedneho z nich. Mohol by sa dobrovolne priznat ;) Ja to nie som.
Dartagnan: dúfam že nepíšem len za seba, ale aj za ostatných skutočných riešiteľov, ale nemohol by si z Annus Mirabilis vylúčiť užívateľa "totoje"? Akože bez urážky, ale takto sa adventúrky neriešia...
Hadanka:Narodili sme sa v ten isty den v tom itom roku,povedala Janka.
Amame rovnaku mamu a otca,povedala Danka.
Ale nie sme dvojicky, dodala Janka.
Ako je to mozne??
petra
Neprihlaseny
16.07.12 17:43:52
Neprihlaseny
Hadanka:Narodili sme sa v ten isty den v tom itom roku,povedala Janka.
Amame rovnaku mamu a otca,povedala Danka.
Ale nie sme dvojicky, dodala Janka.
Ako je to mozne??
Dartagnan, BrainQuest asi nie je optimalizovaný na IExplorer, však? Aspoň kdesi som párkrát zachytil, že treba radšej použiť FireFox. Ja sám mám s tým problémy (mám EI ver. 8) a keď už nič iného, nejde mi pexeso, laboratórium a podobné hádanky. Okrem toho ma neustále "odhlasuje" - pri zadaní riešenia mi napíše, že som bol odhlásený. Nedalo by sa s tým niečo spraviť, prosím?
pk987: v niektorych leveloch mas hinty, co mozes vidiet ked kliknes na ikonku statistiky vpravo hore( taky zeleno modry kolac) hint je text, ktory dostanes na nespravnu odpoved ktoru si zadal, avsak taku odpoved, ktora sa nejakym sposobom dotyka riesenia. cize je to pomoc od velitela, aby ta usmernil....
mal si na mysli 1,8,15,10..
moze, ale to je dost jednoduche... ak pozuijes cisla 1-26 kazdemu to udrie do oka..preto radsej nejake ine cisla, z ktorych sa snazis dostat cisla 1-26, cize abecedu...to uz nie je take napadne.
ale pozor, toto nie je jedina moznost pri crypto ulohach.. text mozes zasifrovat aj inymi metodami..skus googlit historia sifrovania...
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase