Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Zablokoval som zobrazenie komentarov z adventuriek, teda z navazujucich levelov. Tyka sa to praveho panelu, profilu a hlavnej stranky. Nepodarilo sa mi to spravit uplne tak ako som chcel, musim este trosku optimalizovat dotaz. Zatial to vidia len ludia ktory maju danu hadanku vyriesenu (pricom by ten komentar mali vidiet aj ti ktory maju vyriesenu hadanku prednou). Upozornil ma na to CenturioN a Maiky.
Dartagnan: Zablokuj zobrazenie komentárov z profilu a z pravého panelu, ak riešiteľ, ktorý číta komentáre nemá prístup do komentovaného levelu. Práve som musel cenzúrovať v podstate nevinný komentár, ktorí sa dal ale prečítať nepovolaným osobám a mohol pomôcť *****.
Velmi pekne komentare a dakujem vsetkym za pochvalu. Este ale nie je koniec, i ked to vypada ze sa k tomu velmi blizi. Zaver ale zadarmo nebude, tam uz ocakavam zapnut zavity na vyzssi vykon. A superit s Einstienom Tiez asi nebude nic jednoduche. Koniec koncov kolko ludi na svete pochopilo jeho teoriu relativity (ci obecnu alebo specialnu). A tento krat mate moznost objavit od neho nieco uplne nove.
iroot dakujem, len teraz neviem co dalej, ale dam radu, na mna zabera - ked si s niecim nevies rady, netlac na pilu, co vecer vyzera nemozne, rano moze byt jasne...a vidam ta tu casto, takze vies ze aj komentare niekedy nakopnu (a inokedy komplet domotaju :-)), ale zatial (teda po level 7) mam pocit ze je to viac o napade nez o nejakych automatickych postupoch, na ktore treba navod, mne zatial stacila na logicke ulohy v tejto adventure naozaj len logika pero a papier, neviem ako dalej tak nechcem nikoho zavadzat. No...snad sa stretneme v cieli skor ako o rok :-) Mysleniu zdar!
iroot - ja som este pred chvilou nevedela pohnut s levelom 4, teraz som na leveli 7..... suhlasim s tebou, vzdy je najtazsi ten, ktory prave riesis, hlavne ak nemas nove napady ako na to - co sa mi stalo uz pri dvoch leveloch...tak uvidime, vela stastia vsetkym
zavinacmia
Neprihlaseny
04.07.12 19:47:59
Neprihlaseny
heslo som nemenila, chcela som len druhu fotku a nejde mi to ani cez openID...a nereaguje to ani na e- mail :-(
takze som poslala Dartagnanov mail a dufam ze sa to nejak spravi....
Mně včera i dneska přihlášení taky nešlo, ale fungovalo to přes openID a zaslání nového hesla fungovalo taky (ale já staré heslo nezapomněla, prostě mě to odmítlo přihlásit)
zavinacmia
Neprihlaseny
04.07.12 19:20:09
Neprihlaseny
POMOOOOC!stala sa mi taka vec ze som si chcela zmenit iba fotku a teraz sa NEMOZEM vobec prihlasit :-( co mam robit, pise mi to ze k loginu nebol zadany ziaden mail, ale mne mailom dosiel oznam o novej adventure!!!!
Pridavam sa k pochvalam, velmi zaujimava adventurka, len si nie som ista, ci ju niekedy prejdem.
Dartagnan, podla tvojho odhadu, ktory level bude najtazsi?
Zase som sa raz na niecom zasekla, takze na novej adventurke asi zakysnem na viac ako rok ako na VDL, ale napriek tomu je to naaaadherna adventura, s velmi rozmanitymi ulohami a skvelym nametom. Aj som trochu rada ze to nejde ako po masle, bude mi asi luto ze uz je koniec ked sa mi ju raz podari vyriesit. Vynikajuca praca Dartagnan, potesil si ma (a zrejme nie len mna podla reakcii). :-)
Dartagnan, ty vies ako nas zamestnan pocas leta..dufam ze pred halloweenom pridas na tuto adventurku nejake hinty, nech ju dokoncime a mozeme sa venovat jesennym hadankam...
Mori, nie nevyhnutelne, malo by to byt ale pestre, vyvazene a sokujuce :) Hodnotenie ale necham hlavne na Vas. Dat to dohromady dalo zabrat. Takze za rok za dva , uvidime co na to povie prvy riesitel ;)