Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
prepaaac :D
heh, no asi tusim co myslis, len to furt neviem pouzit... mozno ale len zle kukam... zas ta mrkva :) a pravda je, ze v tom furt hladam cosi zlozite... hmmm
weron v AIII nehľadaj nič zložité, dobre si pozri obrázok a všimni si niečo, čo by ťa mohlo "nasmerovať k riešeniu"...viac sa nedá, lebo by to už bolo riešenie. :-)
No s tým varením si mi teraz dala...:-)
peto - jedny z tych nasekanych sedia tak krajsie, samozrejme nezabudaj na upravu lebo recept sa sice da pouzit so sporakom temer na hocco, ale ak suroviny spravne upravis mal by si si poradit aj na ohni... a po dovareni nezabudni kompot spravne uskladnit (co moze pomoct aj pri vybere slivak)... ...zacinam v tom vareni mat bordel...
nevies ma nejak nakopnut v Alexandrovi III? nech sa obzeram ako obzeram aj podla hintu, tak furt nic :( nieco mi zjavne unika...
Áno, počet jabĺk a sliviek sedí a ozaj nie sú slivky ako slivky. Ja som už skúšal použiť recept na obidve verzie nasekaných sliviek spolu s nasekanými jablkami, ale furt nič rozumné, mýlia ma tie rôzne nasekané dĺžky...
este aby som ta uplne nedoplietla... ak ti pocet sedi, tak pravdepodobne mas slivky, oni sa veeelmi "podobaju"
[01.06.12 20:01:27] Peto - ja som pri slivkach mala najprv problem, ze nie su slivky ako slivky... a potom ked mi doslo ktore to mali byt, tak som ich zo zahadnych pricin predspracovavala prilis zlozito... :) (snad to pomoze, poradit v medziach zakona samozrejme chcem...) Jop a na hrusky sa zatial vybodni, ten krok uz potom bude jasny :)
a ozaj, nepanikarte, predbiehat sa nechystam... hard lab riesim na poradach (neviem kedy bude najblizsia) - a ani tie nezarucuju uspech a v tych haluziach z krypta a stegana co mi zostali mrznem a mrznem a mrznem...
Mori, ak predpokladám správne, tak slivky "vidím", len to zatiaľ neviem skombinovať s nasekanými jablkami, teda skúšam niečo, len mi z toho zatiaľ nič rozumné nevypadlo (slovo), čo by podľa diskusie malo...,ale vďaka za snahu.:-)
[01.06.12 14:15:37] peto549, pokud si dobře pamatuju, která část se schovává pod kterým ovocem, máš to správně. Jestli je tvůj problém jen v tom, že nemáš švestičky, zkus se na to podívat znovu a jednodu šeji.
Šneka doporučuju řešit od konce:-)
Zuzka myslím, že to také jednoduché nebude, keď si pozrieš počet riešiteľov oslíka. Najskôr nás oboch preskočí weron...A v tom slimákovi si pozri radšej anglickú verziu, ten začiatok ti skôr padne do oka, v slovenskej je začiatok záludnejší. :-)
No veď už čakám, kedy ma predbehneš weron, máš tam peknú bodovú rezervu. No jednoducho ste baby dobré. :-) Ja som sa teraz vrátil k oslíkovi, mám ten tebou spomínaný "recept", "nasekané jablká" a ak dobre chápem posledné komentáre tak by som ten recept mal použiť spolu s nasekanými slivkami a získať tak hint "vidím..." hrušky sú iná časť. Pochopil som to správne, teda ak chceš poradiť?
Peto, tak u mna tento pocit nastal uz asi po 200. "ulohe" :D a zaseknuta som uz skoro vsade... poslednu nadej na nejake body vkladam do zaveru hard labu a mozno dam aj to nestastne pexeso, ale zvysok cista tma... :-| ...a naivne sa tesim na novu adventurku :D
Jo, pmasarik, právě tvá krypta jsou pro mě naprosto neprůstřelná, ať kombinuju, jak kombinuju. A to se mi o "dvou heslech" tuhle v noci zdálo, a bylo to najednou všecko jasný a jednoduchý, ale ráno - zase tma...
Este ospravedlnenie vsetkym co som neodpovedal na emaily .. skutocne som bol dost zaneprazdneny a tento tyzden mam pre zmenu dovolenku. V kazdom pripade vsetky napady co ste i poslali prejdem jednotlivo a urcite hodne z toho pouzijem. Nove hadanky ale su v plane po novej adventurke. Preto som navrhom nevenoval nalezitu pozornost. K vsetkemu sa ale dostanem.
[30.05.12 08:56:09] ok, stav podla diskusie je 3:0 preto aby sa adventurka spustila az bude anglicky preklad a 1:0 aby sa spustila na konci juna .. takze som sa rozhodol ze to tak aj spravime, trvalo to dost dlho takze este par dni nicomu neuskodi
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase