Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
viem ze som blizko, ale ani prve a ani druhe cislo z kodovaneho textu mi nedavaju text - chyba mi tam teda nejaka dalsia konverzia? alebo je v sprave aj nieco na zmatenie nepriatela?
iroot> ak mas problem ako zmiesat jablcka s hruskami, tak kedysi Lubiq (ked este nebol moderator) vo fore napisal dobry hint Kacabajke ... zacinal "Asi Som Celkom ..."
iroot> mal by ten opusteny ostrov pripojenie na internet?
[12.04.12 21:44:56] Opat chyba v matrixe :-) - pri hadankach sa pise, ze nemaju este ziadneho riesitela (nepreverovala som to vsada, ale asi pri vsetkych)
Maiky> odpovedam tu, kedze pri hadanke nemozem .. nie su to ciarky, ked to skopcis do notepadu, tak zistis, ze su to dve bodky nad sebou a nie je dolezite, ze su nad sebou, mohli by byt aj za sebou ...
[10.04.12 22:50:46] iroot > neviem, ci priradujes spravne, ale mozno to treba len inak skusit, ak sa ti zda, ze ti vychadzaju blbosti