Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
zaujimalo by ma preco ked nieco okomentujem pri mojom mene je, ze mam vyriesenych 265 hadaniek. ale ked riesim hadanky tak na boku mam vyriesenych len 252?
Kdyz uz byli ti dva nicky (metodkar a peterkodo) sloucene, mozna by stalo za to vyhodit ten druhy i ze statistik vyresenych hadanek - nyni tam je dost casto petermisko a hned dalsi resitel je metodkar:)
zuzkar vcera som mal BQ den a dost dlho som bol prihlaseny, nejake hadanky som vyriesil a pozeram na akej priecke som v statistikach a tam zrazu vidim zmenu, hned som reagoval a potom po odhlaseni som to samozrejme hned videl aj v novinkach, v kazdom pripade to nic nemeni na fakte ze vsetci podskocili o jedno miesto:)
pmasarik: ty musis byt z inej planety ;)) gratulujem k prvenstvu...
ja som sa bohuzial tentokrat nemohol zapojit do lustenia, ale uz aj to bezim dobehnut, aby som bol pripraveny na adventurku...
Maiky: vsetky konspiracie su na rovnakom principe, treba vybrat vhodne pismena z textu na zaklade nejakeho pravidla, je tu sice par vynimiek (asi 2), kde je to este s niecim skombinovane, ale z diskusie sa da vydedukovat, ze o ktore ide.
Ďakujeme. Takže ju možno aj ja prejdem. :-) Navrhujem ešte, že keď to niekto prejde, nech mi vyskočí text (niečo ako záverečné titulky) ako si to celé robil a tak, myslím, že okolo Vianoc si spomínal nejakú knihu atď.
na novu adventurku myslim ze uz dlho nebudete cakat .. uz je hotova tak na 98% .. v podstate uz mi staci len utiahnut par srobiek, prepojit jeden dva kabliky, nalestit a zabalit do pekneho obalu, nech mate co rozbalovat (nie , do vianoc nebudete cakat)
v podstate uz mohla byt spustena, len je posunuta o cas straveny pripravou apriloveho balicku .. co myslim ze nebol zly napad
o tom ci to bude tazsia alebo lahsia nez diamantovka sa budete moct presvedcit sami ja uz to moc obejktivne neviem ohodnotit kedze to testujem x-krat .. prvy krat sa mi zda ze riesenie je pekelne tazke ale ked uz to prechadzam piaty krat tak sa mi zda ze je to v podstate velmi jednoduche .. ale dont worry, take lahke to mat nebudete, sned to nejaku chvilku vydrzi .. ale ked vidim ake kapacity uz tu mame, nie som si uplne isty nicim .. btw snazil som sa aby sanci mali uplne vsetci
Počujte, nemohli by ste dať aj akési "hodnotenie" na konšpirácie? Po Pascala je všetko jednoduché, ale od Pastelky je t už komplikovanejšie a pravdu povediac vôbec netuším, či tie konšpirácie sú na podobnom princípe ako tie od Pascala vyššie. Dokonca aj moja Polovičná je možno úplne iná ako tieto "nové" konšpirácie (od Pastelky nižšie). Nič ma v nich nenapadá a možno nie sú také zložité, len od nich čakám niečo iné než v skutočnosti majú.
[05.04.12 12:29:16] Len dúfam, že nebude ešte ťažšia než diamantovka. Ale už opäť začínam mať chuť na diamantovku, takže niekedy sa na ňu konečne opäť pozriem.