Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
chyba s pridavanim komentarov bola prave odstranena
[13.03.12 14:23:36] zuzkar asi mysli kamerku pri niektorych vyriesenych hadankach .. na to som sa nepozrel takze predpokladam ze nefunguje, urcite opravim
maiky diky za snahu, email som este necital urcite sa na to pozriem, aktualne riesim nieco uplne ine ale aj k autocenzure sa coskoro dostanem, zda sa ze pises nejake veci aj rozumne :)
ten tvoj navrh na duplikaciu stranky prefixom v tabulkach by mi moc toho nevyriesil, hlavny problem je trosku inde ale kedze to aktualne nehra ziadnu rolu, nechce sa mi to vysvetlovat
Môj odhad sa potvrdil, cenzúruje sa text, ktorý obsahuje html entity a preto to vždy pokazí. Odporúčam zvýšiť 9 znakov na 20 pri nerovnakých písmenách a pred cenzúrovaním upraviť text do čistého UTF-8. Skúsim napísať funkciu.
[13.03.12 11:41:43] Ja by dal tomu "moderátorovi& s menom System taký ban, že by sa nespamätal. :-D
[13.03.12 11:40:51] Chcem tam napísať slovo p r o b l é m.
[13.03.12 11:40:23] Auto cenzúra pokašlala:
Probl s duplikátom
[13.03.12 11:38:48] Pokiaľ je na OK tlačítku pri odosielaní odpovede nastavený typ submit, tak by to problém robiť nemuselo. Problém ale zvykne nastávať vtedy, ak je na stránke použité jQuery a nejaký element má "name" alebo "id" s hodnotou "submit". Vtedy ale nefunguje odoslanie formulára, takže to sa asi tohto prípadu netýka.
Prob s duplikátom stránky by sa dal vyriešiť tak, že databáza by bola jedna a tá istá a tabuľky pre druhú, testovaciu stránku by mali iný prefix. Nebudeš teda musieť platiť za novú databázu a ak tabuľky, ktoré nemusia byť plné budú naplnené len pár údajmi potrebnými pre simuláciu, tak to nepocítiš ani na zvýšenom objeme dát.
13.03.12 11:38:48 - System : Auto censore 13.03.12 11:40:23 - System : Auto censore 13.03.12 11:41:43 - System : Auto censore
zuzkar> spravny dotaz .. nemam ale nie je problem pre mna nieco take spravit, dokonca raz som to mal spravene .. ked som nasadzoval novu multijazycnu verziu pred dvoma rokmi .. vtedy to bola zmena ked nezostal kamen na kameni a mesiac som to testoval na separatnej adrese, plus par vyvolenych .. na aktualnom webhostingu to ale stoji peniaze a aj cas .. premyslal som to spravit aj teraz ale nakoniec som sa rozhodol ze to odladim na ostrej verzii, pretoze sa mi riziko zdalo male .. s drobnymi chybami som ale pocital
Viem, ze to nie je banka alebo danovy urad ... :-)
[12.03.12 23:09:26] Dartagnan, nemas moznost spravit nejaku testovaciu verziu stranky s inou adresou, kde by ti to par uzivatelov otestovalo a netestovalo sa na zivom?
dajan> pozrem sa na to, medzicasom dorazne doporucujem pre odosielanie odpovedi pouzivat tlacitko "ok" namiesto klavesy Enter .. keby ste niekto prisli na to ako danu chybu nasimulovat tak aby ste ju mohli zopakovat (teda prisli na presnu pricinu) dajte vediet .. ja som to skusal asi 100x a slo to bez problemov
[12.03.12 22:32:32] zoliky su spat a uz by mali byt opravene
jediny rozdiel oproti predchadzajucej verzii je ze po otvoreni zolika budete musiet spravit refresh .. na to ale budete upozorneni prislusnou hlaskou (nez to spravim trosku elegantnejsie)
sa este cokolvek objavilo dajte mi vediet
forum citam ale aj tak je lepsie poslat mi to emailom v pripade ze by bola zavaznejsia chyba
dakujem vsetkym za trpezlivost pri odladeni pripadnych chyb, aktualne zmeny boli dost rapidne aj ked sa to navonok mozno nezda
hlásím bug ! po stisknutí "tvoje odpovědi" sice vyskočí popup okénko, což je fajn, ale zaznamenána je tak každá třetí odpověď, takže když bych chtěl zkouknout co už jsem vyzkoušel, tak se to dozvím jen zčásti...
zolik by uz nemal ukazovat ze hadanka je vyriesena
problem so zolikmi som ale nevyriesil, zda sa byt trosku zlozitejsie, takze nez to vyrieisim som vsetky zoliky dal prec
[12.03.12 21:08:46] haha :) tak na tu autocenzuru sa budem musiet este pozriet :)
[12.03.12 21:07:58] dakujem vsetkym za upozornenie .. podla vsetkeho nefunguju spravne zolici a to takym sposobom ze ukaze hadanku ako vyriesenu ale nastastie ju nezapise .. na naprave sa pracuje
pokia by nahodou tato chyba sposobovala ze sa zobrazuju zolici ktore by ste vidiet nemali alebo by vam umoznili vyriesit hadanku bez spravneho hesla, to by bola velka chyba a budem rad ked ma na to upozornite s uvedenim konkretneho prikladu .. najlepsie emailom
pmasarik> ano, nenapisalo sa, chyba je (bola) vo vkladani noveho prispevku ale pri retazeni prispevkov od jedneho uzivatela tak bolo vporiadku (tada rozdiel insert / update)
[12.03.12 17:11:51] tak problem s forumom je "mozno" opraveny, dame tomu trosku cas a uvidime
12.03.12 14:50:02 - System : Auto censore 12.03.12 14:50:44 - System : Auto censore 12.03.12 14:52:37 - System : Auto censore 12.03.12 14:54:14 - Maiky : Nakoniec to pošlem emailom, lebo táto autocenzúra nepustí nič.
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase