Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Spoonkiller: Ja tiež bum a je to tam a začali sme sa tomu venovať približne rovnako (otvorené som to mal dlho, ale riešiť som začal približne ako ty). Aby si vedel ako si blízko, poviem ti len toľko, že nos si si už do čaju namočil, už si len glgnúť...
poloniny: to ja som spomaleny, ty najdes fiha hint a za par minut to mas...a ja ako somar rozmyslam a neprisiel som na nic, ani neviem co mam hladat, jedine to potrebujem, lebo nech robim co chcem, nemozem najst pravy zmysel, a to som si vtedy myslel, ze mam vsetko, a akurat mam +50 pokusov naviac
- rozmyslal som ze odkadial mam fiha a napadlo ma len ze z
citujem "z Wikipedie, slobodnej encyklopédie"
rozhodne tuto hadanku nenavidim, a sorry za moj prispevok- som sa len nastval ze ja tu trcim uz tri mesiace a ty bum je to tam
weron: Áno, podľa toho. Tak potom máš nick už obsadený. Ale z toho si ťažkú hlavu nerob, môj bol tiež obsadený, takže tam mám nick MaikyGeo. V jednom emaile som sa dokonca pomýlil a Dartagnanovi som sa tak podpísal.
Dartagnan, tak podla toho co citam si tvoja avizovana pripravovana adventurka mala zasluzit samostatny diamant vzhladom na narocnost (napr.tmavo modry,taky na BQ este nie je)
Som zvedavy, ci to za cely rok nikto nevyriesi, uz aby tu ta adventurka bola:) tesim sa
No ja sa budem snazit nieco na aprila vyparatit. Posledne bol velmi pozitivny tak uvidime. Nova nadielka netusim kedy bude. Plan je nasledovny. Najskor nasadim novu verziu systemu s milion upravami a chvilku pockam co sa bude diat :) Potom nova adventurka, kde cakam ze tak aspon rok ju nikto nevyriesi :) Nuz a niekde medzity alebo predtym este ma byt april, hmm. Tazky oriesok. Oriesky mam ale rad, tak hadam si s tym poradim.
Aby ste ale vedeli ze intenzivne na tom pracujem (vzdy ked sa da), tak nieco z domacej kuchyne: V adventurke zatial mam 43 oficialnych obrazkov, 90 pomocnych, 24 scriptov a asi dalsich 20 pomocnych/generacnych, pracovny adresar ma 80MB, draft pribehu mam v txt subore ktory ma 17kB, prestudoval som kvanta novych veci a dost noveho som sa naucil (a vas prinutim tiez:), kupil som si koly tomu knizku ktora ma 632 stran a ktoru uvazujem dat ako vyhru. V jednej casti pribehu som hladal spravne slovo a musel som prejst slovnik s obsahom 118270 slov (to co som hladal som nasiel), prvu myslienku som hodil na papier (do suboru) 22.9.2010, minimalne 3x som zmenil nazov. Je toho omnoho viac ale zvysok sa dozviete neskor.
Maiky: podla mna nadielka v marci nebude, ale na 1.aprila bola tradicia hodit zopar vtipnych hadaniek do plena, navrhov sme mu poslali dost, tak uvidime co a kolko stihne ....
Alexander je podľa mňa 1 3 ale určite nie 1 3 až 4.
[26.02.12 21:01:11] Dartagnan: Blíži sa nám marec a tipujem, že bude aj nádielka, kedy môžme čakať nové prírastky? Bude aj niečo z toho čo som navrhol? (kuk môj posledný email)
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase