Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Ale musím ti poďakovať. Ty si chcela, aby som to opravil, tak som si povedal, že to skúsim vyriešiť, aby som mohol. No ale nakoniec som vyriešil iný obrázok, s ktorým som sa trápil už dlhšie, takže ďakujem.
[04.02.12 23:16:36] 04dimension: Čo sa stránka rozpadla? Ty hackerka jedna. ;-)
04dimension: Nemôžem, tú hádanku ešte nemám, takže do tej diskusie sa nedostanem, takže budeme musieť počkať na vyššiu moc.. Aj som pozeral, či je tu niekto iný, ale zrejme nie.
....ak to teda máš vyriešené,lebo inak si to tuším nevieš pozrieť,či??...ak nie,tak potom by to mohol napraviť hociktorý moderátor,ktorý už hádanku vyriešenú má!!....
[04.02.12 21:15:25] Maiky: Vidím,že si tu...chcem Ťa poprosiť,aby si sa pozrel na môj komentár medzi vyriešenými v hádanke Chrysler Building...trošku som to tam pokašľala....dalo by sa to nejak napraviť,keď už máš takú moc:-))...myslím si,že by to možno pomohlo aj ostatním...OK?:-))
Keď napíšeš komentár a potom napíšeš ďalší, ale medzitým nikto iný nič nenapísal, tak sa tvoje kometáre spoja do jedného a ku každej časti komentára sa napíše dátum a čas, kedy bol napísaný.
[03.02.12 15:12:27] Vitaj. Kým nemáš vyriešenú hádanku, píšeš do prvej časti diskusie a po vyriešení do druhej. Je to preto, lebo správne odpovede sa objavovali v diskusii a kazili tak radosť z riešenia hádanky ostatným.
Jo a ještě: když už hádanku vyluštíš, tvé komentáře jdou do oddělené diskuse - je naprosto zbytečné pokoušet se v nich radit ostatním, ale často se tak děje:)
[03.02.12 13:57:17] Vezme.
Existuje (myslím že jen jedna) výjimka, ale pak má hádanka tu slušnost, že člověku sdělí, že odpověď je správně, jen se nelíbí, protože je česká:)
Pokud najdeš hádanku, která na českou (správnou) odpověď nereaguje vůbec, jde nejspíš o bug, na nějž je třeba upozornit. Myslím ale, že tu teď zrovna žádná taková není.
Statistiky jsou na stránce s hádankama docela vpravo - takový jako výsuvný panel, svoje údaje můžeš doplnit vpravo nahoře ("tvoje informácie"), svoje statistiky uvidíš po kliknutí na své jméno (ne vpravo nahoře, tam to zrovna není odkaz, ale z celkových statistik nebo některého komentáře - nebo použij http://www.brainquest.sk/sk/statistiky/uzivatelia/.all. )
Jinak je asi veškerá navigace v liště nahoře, "hádanky" jsi ale už zjevně objevil:) - pak jsou tam ještě "adventurky", čili hádanky seřazené do sérií.
Vítej a přijemné luštění!
Teraz ma napadla jedna vec do TODO listu pre vedúceho:
Občas v Dolphine alebo Opere Mobile (oba v Androide) sú trochu nešikovne zobrazené niektoré hádanky. Niektoré majú síce dole scrollbar, ale niektoré nie a pravá časť hádanky je orezaná. Je to za tie iframy. Dalo by sa vyriešiť tak, že miesto iframu by tam bol div a do divu by sa includol php súbor. Samozrejme pýtalo by si to určite pár úprav a možno niektoré hádanky otestovať, či sa zobrazujú správne, ale v mobiloch by sa to zobrazovalo ideálne.
Maiky: Gratulujem k funkcii...verím,že budeš rovnako skvelý moderátor,ako ostatní a budeš si svoje povinnosti plniť zodpovedne.No hlavne buď trpezlivý a drž nervy na uzde pri čítaní našich komentov,ktoré sú niekedy asi provokačné,čo spôsobuje naša neschopnosť riešiť určité hádanky.Veď to poznáš,aj Tvoje komenty niekedy nemali chybu:-)))))
[02.02.12 19:20:21] vetinari1: Tvoje číselné hodnotenie každej hádanky je proste skvelé!!!Čo sa mňa týka,dodalo mi chuť znova sa vrátiť k tým,ktoré som tak trošku zavrhla od nervov:-))....Takže klobúk dolu a veľká vďaka....
[02.02.12 19:15:06] pmasarik: Máš úplnú pravdu.Crypto hádanky mi spôsobujú husiu kožu vždy,keď sa na ne pozriem:-)...vyzerajú hrozne náročne(pre mňa),takže zatiaľ ich radšej neriešim,aj keď snaha sem tam bola:-)