Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Maiky: Vážne?...neostáva mi teda nič iné,len sa dotoho pustiť...najskôr podrobne preštudovať teóriu základov toho nešťastného DOS-u a potom hurá do riešenia...ale aj tak tomu veľkú šancu nedávam:-)))..no uvidíme.
vetinari1: Ďakujem. Hneď viac to trápenie nad hádankami chutí
[25.01.12 14:34:17] Oprava: ktorí
[25.01.12 14:17:33] 04dimension: Poteším ťa. Mňa v DOSe zaseklo preto, lebo som ho poznal dobre. Osobne si myslím, že hádanka je jednoduchšia pre tých, ktorý v DOSe nie sú experti. Dúfam, že som nepomohol práve sebe k hviezdičkám. Takže skús sa naučiť základ DOSu a už to pre teba nebude ťažké.
vetinari1: Ďakujem:-)...niektoré hádanky sú pre mňa dosť komplikované(crypto),ale aj totálna španielska dedina(DOS)...v hľadaní IP adries a podobných vecí týkajúcich sa PC programov som úplne mimo,absolútne neviem čo s tým,takže tam zostanem pravdepodobne zaseknutá navždy bohužiaľ:-))...Preto sa strašne teším,keď sa mi darí v tých ostatných hádankách...tak ako včera:-)
Teoreticky je možnosť napísať email s riešením na ktoré si svojimi úvahami došla a popíšeš aj ako si k nemu došla a keď uvidí, že riešenia sú podobné (nemyslím len s moje, ale aj tie, ktoré zadávajú iní a nezoberie im to), tak s tým možno začne niečo robiť. Ale myslím, že najlepšie riešenie by bolo, keby sa spustila diskusia v hádanke, aby konečne videl, že aj tí, čo to vyriešili nie sú spokojní.
Maiky - kdesi v diskusii bolo ze posledny zolik je klucovy... by som to zhrnula tak, ze ked ti doklapne ten posledny, tak nad tymi predtym len pokrcis plecami a budu jasne, skus to proste zobrat od toho posledneho a na tie prve zatial zabudni... :) aspon mojou "blond logikou" to tak fungovalo...
weron: Vitaj, ja mám pocit, že "prvý" krok mám zle a teda mi je posledný žolík zbytočný.
[24.01.12 16:47:56] Prosím všetkých, čo majú vyriešený Klub bitkárov a nepozdáva sa im zadanie, nech si prečítajú môj posledný príspevok vo vyriešenej diskusii.
Ahojte, tak som tu dlhsi cas nebola (niet nad zimnu dovolenku) a kukam, ze ste sa zase rozkecali... :) a este aj ktosi medzitym vyriesil VDL - asi sa na to budem musiet s vyvetranou hlavou kuknut :)
Maiky - v bare, ak si dobre spominam na posledneho zolika, tak mi trklo ked som zatvorila oci a predstavila si to... aj ked mi to z uvodu nevychadzalo... zo zaveru uz ale hej... ;)