Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Dartagnan, ked budes nabuduce mazat zadane odpovede, tak zmaz len tie, kde sme nedostali hint. Myslim, ze to by si predychal aj ty aj my. Studujem forum a narazil som prave na debatu o tom.
...Chcela by som zmeniť avatara,lebo tento je moc okatý...no po vložení nového a stlačení update sa nič nedeje...ani keď sa nanovo prihlásim!,,Si us plau ajuda,,!!!:-)))
[21.01.12 19:57:54] ...No už som si myslela,že sa toho žiadna tv nechytí:-))...ale nakoniec nesklamali...aj keď som čakala skôr:-)))
Maiky: :-)))) Neboj,ten ma trafí oveľa skôr...dúfam!!...ak sa mi tu ešte podarí vyriešiť pár hádaniek,tak to bude stáť zato:-))...ja to predýcham,len nech som úspešná!!:-)
- zvysnych 5% nechajte sa prekvapit ;)
- update statistik je v plane ale najskor dokoncit jeden milestone novej adventurky a potom budu aj statistiky (nove aj stare) .. nechcem to teraz robit rucne pretoze mam v plane ten proces zautomatizovat a update bude kazdych 24h
len pre info .. bol som par dni prec, komentare citam a 95% navrhov co tu mate su dobry napad a budu spracovane .. emaily som este necital ale aj k tomu sa coskoro dopracujem
To mi nemáte dělat, já se sem na BQ chodím schovávat před blbostí prezentovanou téměř kdekoli jinde na internetu. Prej "když vydělíš nulou tak ti výde nula". Ach jo.
mojim prispevkom som nechcel urazit alebo dehonestovat pracu ucitelov, obdivujem vsetkych, ktori to nevzdali a snazia sa nasledujucu generaciu naucit pouzivat hlavu aj na nieco ine ako nosenie capice
[18.01.12 08:59:20] p.vr: obavam sa ze nie, videl som vstupne testy z matematiky u prvakov na SS (s maturitou podotykam), polovica z nich mala problem spocitat dve 4ciferne cisla 2/3 vynasobit 2 2ciferne cisla a delit dvojcifernym cislom vedelo tak 10 percent ziakov (samozrejme kalkulacky boli zakazane)....v tejto suvislosti som si spomenul na jednu televiznu debatu niekedy zo zaciatku 90. rokov na temu skolstvo, kde jeden z diskutujucich vyzdvihoval americke skolstvo, v tom zmysle ze: nas ziak aj ked vie tak stoji ticho pred tabulou a neprezentuje svoje vedomosti, zato v amerike ziak aj ked nevie tak je sebavedomy a neboji sa ... sme sa vtedy smiali, ze to je ciel skolskej reformy mat ziakov sprostych, ale sebavedomych.... no a teraz vidim, ze ciel bol splneny, FB je jasnym dokazom......