Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
a ja mam este jeden navrh, ktory by sa dal spojit s tym od Maikyho: mohol by pribudnut v statistikach zoznam vsetkych hadaniek aj s ich cislom a datumom vytvorenia, pripadne dalsimi udajmi (autor, datum prveho vyriesenia a kto ju vyriesil ako prvy...) a moznost usporiadania statistiky podla jednotlivych stlpcov by tiez nebola na zahodenie
V štatistikách som chcel pozrieť, kto koľko navhrhol hádaniek. Dala by sa taká štatistika spraviť?
[05.01.12 22:54:24] Aha, takže štatistika sa neobnovuje a preto tam nie som. Asi to zaťažuje server. Ale úplne by stačilo generovať ju vtedy, keď bude niekto v hádanke prvý.
[05.01.12 22:53:04] Mám reklamáciu. Pozeral som si štatistiky. Je tam štatistika o tom, že koľkokrát bol v hádanke niekto prvý. Ja v zozname nie som, hoci sa mi to podarilo už 2x. Zoro a Palmová rozcvička.
[05.01.12 19:01:05] A zatiaľ najlepší sa mi po Opere Mobile vidí Dolphin Browser.
P.S.: Opera Mobile je len v angličtine.
[05.01.12 19:00:19] pmasarik: Daj si Operu Mobile (tá podporuje Javascript na rozdiel od Opery Mini) a tam vypni v nastaveniach Turbo. Štandardne je vypnuté len na wifi.
Samozrejme som už v tom leveli, takže má byť odomknutý.
[05.01.12 18:51:47] Prečo, keď sa prepnem v 8. leveli V bare do anglickej verzie, tak mám na leveli zámok, ale level sa mi zobrazí? Na slovenwkej verzii tento problém nepozorujem.
Nojo, ale já jsem ve Firefoxu ve Windows, kterej ještě loni:-) fungoval, a nic jsem nepřenastavovala. Asi jsou v tom boží mlejny, nemám hrát pexeso z pracovního komputeru...
Mori: Mňa odhlasovalo, keď som mal na Opere Mobile zapnuté Turbo. Tam sa jedná o kompresiu stránky pre rýchlejšie načítanie. Možno je u teba podobný problém.
[05.01.12 16:31:46] bobko: Nie je to jednoduché napísať script. Som programátor, takže viem, čo to dá roboty. Lenže šancu vyhrať má mať každý a nie pár programátorov, ktorí si za pár dní napíšu script. Tí čo nie sú programátori nemajú šancu sa za 6 dní naučiť programovať a teda nemajú minimálnu šancu na výhru. A že "zbuzeruješ" celú rodinu? No čo, aspoň je sranda. Súťaž je o hre a nie o výhre za každú cenu cez mŕtvoly.
[05.01.12 16:14:38] Aha, takže k 12 sekundám sa vyjadril aj sám veliteľ logických síl, takže beriem späť. Ale hanba tým, čo za každú cenu podvádzajú. No a že sa používa Google? To podľa mňa podvod nie je, keďže veľa vecí človek ani nevie, napr., minimálne 2 hádanky v Mixe a podobne.
[05.01.12 16:08:21] To s tými 12 sekundami myslíte akože vážne? Už mi to pripomína webnoviny, keď vyhlásili súťaž odkno do minulosti a napísali, že fotografie upravené vo Photoshope nebudú do súťaže zaradené a nakoniec vyhrala aj jedna Photoshopová.
Nějak mě to tu poslední dobou (dva dny, ale předtím jsem tak týden internet nezapla) samo od sebe odhlašuje. Ne že by z důvodu inaktivity, klidně třeba uprostřed pexesa. To je chyba na mém přijímači?
no my sme na gympli mali triedneho fyzikara, ktory obcas na hodiny nosil, taku staru osarpanu knizku s praktickymi fyzikalnymi prikladmi z realneho zivota - taka fyzikalna obdoba karcoolky, vsetci sme ho za to neznasali, ale dnes som mu za to vdacny, lebo to bola skvela priprava na BQ
Tak jdu projít učivo gymnázia, ale to už je tak dávno, že nevím nevím...to zas bude až na to přijdu... :-D
Hodnocení komentářů bych taky uvítala, alespoň ve formě líbí /nelíbí... už jsem několikrát chtěla dát palec nahoru jako na FB :-)
Niektore komentare su skratka uzasne :)
Uz dlhsie uvazujem o hodnoteni komentarov ale sa bojim aby neboli hodnotene skor komentare navadzajuce k rieseniu. Ja by som osobne hodnotil skor komentare take ako zuzkar :) A za minuly rok som videl obrovske mnozstvo skvelych komentarov.
Ako kazdy rok tesim sa aj tento krat co nam prinesie novy. Dolezite je byt pozitivne naladeny a ja sa o to vzdy snazim. Uvidime.
[01.01.12 18:39:02] vetinari1: si to pekne napisal, suhlasim....
pmasarik: ale tomuto vobec nerozumiem, mozes mi vysvetlit, ako si precitam tvoju spravu? chcel by som velmi vediet, co si na poprial...
som sam co som zvedavy..?
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase