Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Bassetek, vdaka. Mozno ani tak netreba pri Aquariusoch logiku ako si zacat klast spravne otazky. Napriklad, ako moze z 5 vzniknut 7? Alebo z -7 a 8 -7?
no, doufám, že to není nic extra speciálního...nejprve je důležité přijít na to, co třeba řešit :-)
Jinak- zuzkar-blahopřeji k aquariusům- já mám pokažené logické myšlení :-) takže to už ani neřeším :-)
Zuzkar: u toho aquaria2 je řešení skutečně logické a (as far as I can tell) jednoznačné. Já měla největší problém správně odhalit operaci, která z -18 udělá -10 vlevo a -8 vpravo. Spousta lidí se zasekla těsně před koncem: ačkoli přišli na logiku, tak ji z nějakého důvodu neaplikovali i na poslední (to stříbrné) políčko, a pak to kupodivu nevychází... Takže pokud je to i tvůj problém: to stříbrné políčko s otazníkem je sice stříbrné, ale čísla v něm chovají jako v těch zlatých (no a jako v ostatních aquariech) :-)
lubiq súhlasím. Ja som tiež dnes pozeral na ČT2 ďalšiu časť príbehu rosettskej dosky o dešifrovaní hieroglyfov a v podstate som už o tom prevážne vedel vďaka BQ !!!
Prave som si nahodne pozrel jeden diel serialu na CT2. keby to vidim pred rokom, ked som este nepoznal BQ, so zaujmom by som si to pozrel. Ale dnes, po zhliadnuti tohoto dielu som zasol, ze vdaka brainquestu som vsetky tieto historicke fakty poznal a citil som sa ako "vo vnutri deja". az teraz som si uvedomil, ako som pocas toho skoro roka na BQ studiom historie z wikipedie a googlovanim nadobudol predtym nepoznane informacie a rozsiril si svoje obzory. dakujem dartagnan. len tak dalej...
A ja by som dal pracovný názov novej adventúry radšej PM, čo ty na to? :-D
[10.12.11 17:43:41] Myslím, že Dartagnanova odpoveď z 9.12..2011 mi odpovedá aj na moju otázku. Takže zrejme sa dočkám cca o týždeň. Ale zaujímal by ma aspoň jeho názor na hádanku.
[10.12.11 12:43:50] Dartagnan, bude z mojej novej hádanky niečo?
Takze kratke info:
- nove hadanky by som rad pridal prvy tyzden pred vianocami
- drobna komplikacia je ze este toho moc nemam
- avizovana nova adventurka sa presuva do noveho roku
- na adventurke som stravil najviac casu dufajuc ze to stihnem. v kazdom pripade koncept ma cca 12 levelov, komplet pripravenych uz mam 5, pracovny nazov je "AM"
- do konca roka je dost mozne ze budete mat moznost zase nieco vyhrat
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase