Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Já jsem udělala to samé jako peto549 a zadala jsem už to postupně celé..a nic..tak jsme asi fakt špatně hledali..já mám ten samý problém i s oscarem, udělám to, najdu co mám, upravím a pak už nemám nic...tak nevím, kde dělám chybu, přitom přesně vím co je potřeba udělat..
Bassetek, Peto: Youki - ak nemate hint, tak su tri moznosti: bud ste nenasli to, co ste mali najst alebo ste to pred zadanim nejako upravili (pozor na medzery, aj tie mozu sposobit, ze hint nedostanete) alebo doslo k nejakej chybe a napriek tomu, ze sa mal vypisat hint, tak sa nevypisal (uz sa stalo pri inej hadanke) ... tu poslednu moznost povazujem za velmi malo pravdepodobnu ...
zdravim vas :) ked by ste sa nahodov nudili pani a damy tak vas poprosim o klik ktorykolvek den ked si to vsimnete
https://www.facebook.com/SonyEricssonSlovakia?sk=app_293650444009084&app_data=243 dakujem :)
(dufam ze sa nebude D. hnevat :) ked ano tak pardon)
Mori, tam já jsem ještě naštěstí nedošla...ale asi na tom budu podobně, navíc se pomalu asi přesunu od CM jinam...
Já jsem zase ve steganové tmě...Oscar, Youki...našla jsem co potřebuji a posledním krokem nehnu...přesně vím, co mám udělat a nejde mi to..ale to bude asi mou negramotností co se týká pc atd...
Taktéž mě štve aquarius, tam to cítím, že nejde o nic složitého, takové úlohy mě baví a já na to nemůžu přijít...
Ty crypta, kde mi nejde ani začít, mě osobně tak neštvou. Zato ty, kde jsem jen krok před cílem, z těch jednou zešedivím...
Momentálně Sasanka: člověk stráví kolik hodin u druhého kroku, pak aby se vracel k prvnímu, a nakonec zjistí, že stejně neprolomí třetí:)
[07.12.11 12:53:05] bassetek: tato cesta nikam nevede. nech to uležet, ono se ti to časem všecko spojí. Některé hinty níž jsou fakt dobré:-)
Jenomže zase někteří tvrdí, že klíč jinde není, tak nevím...realizace- předpokládám, že najdu slovo o kterém si myslím, že je klíč a zadám jako odpověď a dostanu hint...Jinou realizaci nevidím..tak toto je pro mě teda zatím fakt nejtěžší oříšek...na jiné nevyluštěné hádanky se raděj ani nedívám...doufám, že se s nima nebudu tak trápit, jako tady s tímto..
bassetek: tak to to prozkoumej i jinde:-)
podle mě nejde ani tak o nápad (já ho dostala+zavrhla celkem rychle), ale o realizaci - pořád jsem si říkala, že to je dozajista nesmysl, až nakonec po třech letech ze zoufalství jsem to vyzkoušela, a dostala jsem klíč.
zuzkar: gratuluji k vyřešení jednorožce :-)
A jdu se na to zkusit kouknout jinak, jsem zvědavá, jestli mě návod nekam navede...já pořád nechápu, kam by měl navést..mě to pořád svádí jinam..
Tak já jsem se tak odhodlávala, že mám asi 130 pokusů..a už nevím, k čemu bych se ještě odhodlala a hlavně, kde mám ten klíč hledat...jestli v zadání nebo mimo zadání, v textu hádanky, jestli vybrat nějaká písmenka...nebo celé věty..no,takže to vzdávám a jdu se kouknout na jinou hádanku..doufám, že to bude úspěšnější..
Bassetek. Nojo, oni všichni tvrděj, že to viděli na první pohled. Jo, asi jo, já to taky viděla na první pohled, ale trvalo mi tři roky, než jsem se odhodlala a získala klíč:-)
Zadávání dalších pokusů nikam nevede.
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase