Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
preco, CenturioN prispel peknou obrazkovou somarinou a verim, ze v tomto duchu bude aj pokracovat...
avsak kozzy - zakaz prispievat obrazkovymi somarinami !!!
Včera jsem přečtla celou diskuzi v marné snaze najít hint na černobielou. Neuspěla jsem, nicméně:
Taky bych se přimlouvala, aby byly žolíky po vyřešení viditelné (jak už se několikrát psalo výše) - zrovna teď jsem děsně zvědavá, co je v druhém žolíku v diamantech...
A ještě - proč jsou konspirace mezi logickými úlohami? To jen že mě tlačí na citlivém místě skutečnost, že zrovna tenhle diamant nemám a zřejmě mít nebudu, konspirace přibývají rychleji než vánoční žolíky:-) ...a to je tu ještě švindl a Kairo a ta černobiela a...
Mori: Ides dobrym smerom, ja som na to prisla tak, ze ked som zaspavala, tak som na to prisla zrazu .. vyliezla som z postele a sla si to zapisat, pocitac som kvoli tomu nezapinala :D. Zatial som ale touto metodou nic ine nevyriesila..