Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Nove hadanky, zajtra cca o 14:00. Takze pekne si zajtra pospite, oddychnite, dajte si prechadzku na cerstvom vzduchu. Lahky sviatocny nedelnajsi obed, potom 5min riesenia na BQ a zase mesiac pokoj. :)
V nedelu bude stale platit len stare pravidlo, teda autor hadanku nesmie vyriesit ako prvy. Mam sice pripravene (zatial v hlave) niekolko novych (spravodlivejsich) pravidiel ale na teraz nie su nutne. Autorom hadaniek je divid ktory Vas nemoze z aktualnej pozicie 313 moc vyrazne ohrozit. Je ale mozne ze nieco pridam aj z toho kotla hadaniek ktore som dostal od Vas (vratane teba pmasarik), to by som ale dal vediet .. alebo si ich nechame na halloween :)
Ja len informatívne, keďže je dosť pravdepodobné že tam bude aj niečo odomňa, je niekde napísané nejaké pravidlo o tom kedy môže autor hádanky zadať správnu odpoveď? Alebo sa berie zaužívané, že hneď ako ju vyrieši niekto ako prvý? Bitka o prvé miesto bude krutá :) V sobotu si dám teda sexuálne voľno aby som bol v nedeľu svieži :))))
Pri cakani na novu adventurku budete mat prilezitost vyskusat si par novych hadaniek. Co by ste povedali tak cez vikend. Kedze je Vas mnoho na prvom mieste, resp. ma vsetky hadanky, a urcite sa budete chciet posunut na prve miesto dam 24h vopred vediet kedy presne ich nasadim. Vidim to ale na nedelu.