Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
pv.r a aký majú význam tie puntíky? Touto radou ho prinútiš hľadať v tom úplne niečo iné ako má. Lebo presne toto aj mňa odviedlo od správnej cesty a začal som to prekladať systémom že načo sa tie znaky asi tak podobajú a nedržal som sa prvého nápadu ktorý je mimochodom logický... ale keď človek zablúdi stáva sa s toho neriešiteľná úloha :)
a mohli byste mi říct zda to místo je stát, město? Vyzkoušel jsem toho už hodně ale nic nevede k řešení. Díky
[02.10.11 16:41:29] aspoň mi prosím řekněte jestli mají nejaký význam ty "puntíky" u jednotlivých písmen
[02.10.11 16:33:07] pmasarik,p.vr : máte pravdu, v diskuzi je naznačeno, že nejde o význam textu, nicméně pořád nevím co bych s tím udělal :( A nejvíc mně štve to, že to nakonec bude nějaká blbost.... jako u vizitky :D
peto549: skús sa zamerať na niečo iné, informácia ktorú si už získal možno nie je jediná čo sa dá získať. Neviem či je HINT ešte aj na niečo čo by ti pomohlo, ale tým by som sa už netrápil, lebo ty máš všetko čo potrebuješ, len ti chýba nápad.
Ahoj, udělal jsem 2 hádanky. Projekt Aquarius využívající kaskádu a cílem je zjisitit číslo ve stříbrném hexagonu.
A chci se zeptat jestli to není nějak moc těžké nebo lehké a jak bych to mohl zlepšit.*****
02.10.11 09:38:31 - Dartagnan : vyborny prispevok, velmy pekne spracovane, ak by si mal zaujem to publikovat na BQ napis mi email
Těch příspěvků je tam fakt hodně to máš pravdu. Jeden z důvodů je, že se na každé druhé stránce někdo zeptá jestli to má přeložit nebo ne... a zrovna tohle je tam popsané celkem obstojně.
Nic proti tobě Dawe ;) klidně se ptej na co chceš(nejlépe u hádanky), ale nejdřív se snaž zjistit jestli se na to samé nezeptal už někdo před tebou.
p.vr: súhlasím ale aj nesúhlasím, podľa mňa je v diskusii hrozne moc príspevkov ktoré odvedú pozornosť človeka úplne zlým smerom a potom v tejto relatívne jednoduchej hádanke uviaznu.
Dawe007 urob s tým to čo ťa napadne ako prvé a nehľadaj v tom zložitosť. Zamysli sa nad tým prečo to nieje ako obrázok.
peto549: niečo si získal a na to máš hint, to je prvý krok ktorý tam určite nieje len tak zo srandy :)
Skús sa zamyslieť nad tým či nedokážeš získať aj viac informácií s tej hádanky.
pmasarik: já už nevím co a jak si mám seřadit, já už jsem úplně zoufalá..už to bude měsíc, co se s tím trápím a řadím si to nahoru dolu doleva doprava a nic... :-(((
peto549
Neprihlaseny
30.09.11 23:23:19
Neprihlaseny
pmasarik: ako mi povedal fantasy pri A1, mám všetko, len to musím skombinovať.Ja sa na to dívam stále rovnako a vidím v tom len tú jeho najznámejšiu vec (už som skúšal hádam aj všetko z nej...) Ale keďže nemám žiadny hint, tak sa neviem hnúť...:(
zuzkar, mě jeho nápověda okamžitě navedla k tomu, co mám hledat v G.- jen to nej .-) a ejhle, hned to bylo ono...jinak bych asi hledala doteď, ale počet pokusů je u této hádanky teda neskutečný..., to bude asi můj rekord :-))
Nicméně s těmi termity- to je něco na moje nervy, už s tím tady celou rodinu pěkně štvu :-) asi dostanu za chvíli zákaz luštit...
Plne Ťa chápem, je zúrim pri iných veciach, napr. A1, exorcista a i.... No keď nezapne, tak nezapne. A tá odvaha=za normálnych okolností to nerobíš, ale keďže ide o schwindel... Viac už ozaj nemôžem.:)))
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase