Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
[29.09.11 10:00:50] to iroot: Teraz som si všimol, že si mi gratuloval k vyriešeniu Schwindela. Ďakujem aspoň takto, keďže k hádanke to už nie je možné. A malá rada pre Teba a všetkých, ktorí sa s tým trápia: ozaj treba zostať ako tvrdí zuzkar 14.4. 22:29:50, tá odvaha je myslená doslovne a je skutočne potrebná!!! Ako už povedal hedaway, veľa možností tu ozaj nie je...Tak som snáď veľa neprezradil. :-)
piol29> chvilku musite vydrzat, mam teraz toho trosku viac .. je rozrobena nova adventurka a tiez mam od niekolkych z Vas niekolko vybornych napadov na nove hadanky, za co sa chcem podakovat .. velke mnozstvo z nich je velmi kvalitnych . Medzitym ked mas vsetko vyriesene mozes znova riesit tie iste hadanky este raz tento krat v anglickom jazyku .. este nemas ani jednu ;) pravda ak ich mas este v cerstvej pameti to nebude uplne ono
[18.09.11 12:00:14] ocenujem tvoju pomoc pmasarik ale budem ti pripadat ako blbec najvacsi pod slnkom, vazne neviem o com hovoris. ja hladam najprv na webe potom v obrazkoch najprv po slovensky potom v anglictine. najlepsie by bolo keby*****
particular: keďže sa mi osobne tento orbis tiež moc nepáči tak ti skúsim ešte poradiť. Ja som tiež najskôr hľadal obvyklým spôsobom, ale aj keď som tušil že to bude niečim jedinečný strom, tak výsledok stále neprichádzal. Viem že sa takéto veci dajú hľadať aj "inak", ale môj obvyklý spôsob opäť zlyhal. A potom som skúsil niečo o čom som doteraz ani nevedel že to tak ide a čuduj sa svete bolo to hneď na prvom mieste. Už len pochopiť čo som urobil a máš to hotové za tých 30 sekúnd.
bassetek: skusal som to ale vo wikipedii su vsetky rekordy ohladne stromov aj zvlastnosti a vsetky som si pracne hladal na obrazkoch a ani jeden nebol tento. neviem kde robim chybu. pritom mi pmasarik vravi ze vo wiki to nenajdem. najde mi to google aj ked budem zadavat po slovensky?
Aha, tak odpoved bude pridavne meno+hint no a jednorozec preto lebo a) strom ma roh=vyrastok b) strom je bajny mysticky vymysleny carovny rozpravkovy. To su moje uvahy
To čo sa ti zdá je zlé, ak máš HINT tak sa toho drž je to dobrý hint.
Latinský alebo nelatinský, iný názov to asi nemá a volá sa to tak ako sa to volá :)
Máš názov hádanky (ktorý tam nieje len tak pre zábavu), podľa hintu vieš čo to je, už to chce len šikovnosť pri hľadaní správnych slov čo zadávaš do uja G, alebo to chce iný nápad ako sa to dá nájsť omnoho rýchlejšie.
pmasarik, dakujem za pomoc aspon niekto odpovie. este to nemam ale zacinam hladat stromy v extremnych podmienkach. ten nazov je latinsky? preco sa mi zda ze odpovedou bude miesto kde ten strom je?
Na wiki to je,ale nenájdeš to tam, lebo nevieš čo máš hľadať a nieje tam obrázok. Ale určite sa to na internete vyskytuje, dokonca aj tento obrázok čo je tu (len trochu inak).
Dúfam že moc neprezradím, keď poviem že ten názov je dvojslovný.
Snažil som sa, počas chrípky som vytvoril 1 MIX, 1 konšpiráciu, 1 orbis a 5 crypto úloh. Dúfam že čoskoro niečo zverejní, lebo už mám nutkanie naprogramovať vlastnú stránku :)
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase