Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
lubiq78 - ty si ho teraz pekne poplietol. Ja viem čo mám hľadať, ale podľa tohoto by som to nikdy nezistil :)
BTW: ja chcem nové hádanky... od pondelka idem zase do Čiech a večer bude nuda :( Asi budem pokračovať vo výrobe nových hádaniek, už som ich zopár poslal veliteľovi, tak dúfam že nejaké vyberie a trochu sa potrápite aj pri mojich výmysloch :)
Mýliš sa, tým som ti chcel povedať že ak vieš ako, tak to do minúty nájdeš.
particular
Neprihlaseny
15.09.11 22:05:42
Neprihlaseny
to je lahke, niekto mu prezradil riesenie. len bych rad vedel ci mam hladat cudnu vec na strome alebo strom na cudnom mieste. ci mam zadat meno stromu alebo miesto kde ten strom rastie
myslim ze po vyse 500 pokusoch pri tom strasnom strome si zasluzim trochu lepsiu pomoc ako to, ze ten strom je niecim zvlastny. to je predsa jasne. do googlu som zadal uz vsetko po anglicky aj po slovensky o zvlastne rastucich stromoch, o stromoch s roznymi vyrastkami a NIC. dufam ze pomoci sa dovolam. dakujem
[09.09.11 14:27:22] Zabudol som pochváliť Alexandra III pred vylúštením. Takže dodatočne palec hore za nápad.
A keďže som konečne dosiahol plný zásah, tak ďakujem za príjemne strávený čas a dúfam že čoskoro pribudnú nové hádanky. Bez výdatnej pomoci dobrých víl by sa to, ale nedalo tak ľahko uskutočniť :))