Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
U mě taky nic nového-děti jsou pořád moc malé...
Kdyby se ale něco zorganizovalo příští rok v létě tak bych rád přijel. Měl bych aspoň dost času si zařídit volný víkend ;)
U mna sa nic nezmenilo, co znamena ze vacsinu casu travim v Prahe, takze keby niekto bol nablizku a mal chut nebudem proti .. a ostatnych do Prahy dotiahnem aspon ciastocne v novej pripravovanej adventurke :)
Na slovensko sa chystam priblizne za dva tyzdne a budem sa pohybovat niekde v okoli liptova.
Asi máš niečo pokazené, ale keď sme už pri tých mobiloch tak ja sa cez mobil prihlasujem dosť často a ten login je urobený veľmi nešťastne, tak navrhujem urobiť prihlasovanie aj cez normálny formulár, na samostatnej stránke, nie ten JS vyskakovací.
A napríklad zelený jednorožec sa mi ani nezobrazuje, lebo je to ako CSS pozadie. Ale to len tak ak by bol čas a chuť to upraviť. A to zlé počítanie komentárov som si všimol aj ja. Howk.
zuzkar: ano. malo by to sediet, ale to je pocet prispevkov do diskusii nevyriesenych+vyriesenych.
ak si ulohu uz vyriesila a to cislo nie je rovne poctu prispevkov v oboch diskusiach, napis velitelovi...