Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Ja som si dal v tomto teple tiež odpočinok na prečistenie hlavy a čakám na nápad pri tom peknom Matrixe.
[07.08.11 11:32:09] Nič si z toho nerob, ja potrebujem nápad v Matrixe a ty v Termitoch. Keby tak bol ten môj nápad tak jednoduchý ako je ten tvoj :)
Ak máš hint ku kľúču tak ho asi máš, ja som ho nemal, lebo som v ňom mal preklep, ale aj tak som to urobil...
pmasarik:mám přečtené vše, ale co s tím vrchním řádkem netuším...klíč mám doufám správný, hint k tomu směřuje..
to je tak se mnou vždycky, dojdu někam do půlky a pak nevím, co dál a sedím a čekám a nic stejně nevymyslím..a takto jsem zasekaná pořád :-))
zuzkar-koukám na to, ale zase zatmění jako u koní...a to jsem měla takovou radost, že jsem se zase někam posunula a něco vyřešila,ale nic.. :-(( potřebuji opět hint pro blbé..
zuzkar> nemozes trochu naznacit co a ako k poslednemu kroku v sasanke? viem co je tam dolezite a co pomoze k desifrovaniu ale neviem ako, ked mozes nieco poradit, naznacit, vylucit tak skus . dik. :)