Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
V zásadě mi to funguje. Jenom mi to posunulo výběr trochu doleva. Měl jsem označené i to "xe" "52" "te". A vymazalo mi to asi 3-4 znaky nalevo od výběru...
[28.06.11 14:39:09] Text na zkoušku c*****
Tri nové hádanky kde tentokrat ujo Sokoban bude stratený v Krabej hmlovine a Xanthus nám pripomenie *****xe. Asi sa bude meniť poradie v prvej desiatke, nebude to ale také ľahké. Môžete začať lúskať nové hádanky namiesto orechov počas dlhých letných večerov*****52 Medzi video návody pribudlo 8 nových riešení. Jedna sa o hádanky: Macroscope, Oscar, Čierno biela, Insomniac, Digitálni termiti, Druhy začiatok, Zeppelin a Druha vlna.
16.06.11 1*****te. Pri niektorých hádankách po vyriešení Vám v pravo hore pribudne ikonka s video ka*****Tam nájdete video návod ako ste mali alebo mohli tuto hádanku vyriešiť. Zatiaľ nájdete len jedno video pri hádanke Exorcist. Z videa je možné v*****CENSORE##á vyriešiť*****
praveze firefox a doteraz to bolo celkom v pohode, tiez uz som to dlhsie neskusal akurat vcera na 3x a dnes ani na 5x to neslo. vsak mozes mna skusit vymazat
vetinari-jaký používáš prohlížeč? Mi to v opeře i v IE taky blblo. Pak jsem zkusil firefox a šlo to v pohodě... Ale je pravda, že jsem to už asi měsíc nezkoušel(všichni byli slušní;))
Dartagnan o tom problému ví. Až bude mít čas tak to opraví. Teď je ale na 14 dní na dovolence.
pripadne mi napiste PM na wechall nech to tu neriesime cez forum
[28.06.11 10:48:32] lubiq, p.vr: funguje vam cenzura normalne, lebo mne to od vcera nejako blbne, nezahviezdickuje cely vyber, alebo ho posunie, pripadne neurobi nic, a velitel je uz asi na dovolenke
Dík, už som to našiel a aj patrične použil :)
Teraz si dám týždeň pauzu, lebo idem preč na montáž do Čiech (Nový Bydžov), tak tam budem dumať nad sasankou, matrixom a ak sa mi nepodarí urobiť pred odchodom tú jednoduchosť s Crabom tak aj nad tým :)
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase