Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
zuzkar: kacabajka se neztratila, jenom lita porad po nejakych kavarnach a grilovackach a tak :)
[27.06.11 12:44:13] pmasarik: primo soft na hardlab asi na netu nenajdes, ani jeden z nas, kdo ho ma, ho tam pokud vim nevystavil :) ale zdrojak tam najdes - a pak staci najit patricny kompilator, jsou i free verze, a muzes se smele pridat do klubu programatoru :)
tak to ja zase ano, ani jednu nebolo lahke vyriesit, ale vsetky mali jednoduchu logiku.
zatial sice ani netusim co s tym matrixom, ale dufam ze na to raz pridem
pmasarik> ved uz daj dalsi hardlab, cely den cakam, kedy ma predbehnes v tabulke :-)
[22.06.11 21:24:42] pmasarik> vdaka, dala som to asi len vdaka diskusii, k Sasanke by som rada podiskutovala, ale teraz si musim dat prestavku a pospat
Zuzkar gratulujem aj k A2 a aj k termitíkom. Keď sa diskutuje tak ti to zase pekne ide... Poď dáme sasanku, ale napíš aj ty niečo, nie len ja tu furt vycuciavam informácie :)
pmasarik(i ostatní)-bylo by lepší kdybys o hádance diskutoval pod hádankou a né ve foru. Sám víš jaké je pak složité dohledávat souvislosti mezi forem a diskuzí...
Za pár měsíců přijdou noví uživatelé a bude se zase diskutovat nanovo, protože se to nikomu nebude chtít hledat.
Dík za pochopení ;)
lubiq78 k tej sasanke sú tie informácie roztrúsené, alebo sa o tom niekedy diskutovalo cca v jednom kuse? Ja už viem to fórum skoro naspamäť a už ma to nebaví stále čítať dokola :) Dávať si dokopy súvislosti je veľakrát ťažšie ako samotná hádanka. Z NM tu nieje nikto?
Už sa mi nebude snívať o termitíkoch :)
Nemá niekto soft na hard lab? Totálne ma to nebaví klikať.
Je tu vo fóre niekde hintík na mayu, alebo sasanku? Už som ho prečítal asi 5 krát celé dokola a nič som tam nenašiel...
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase