Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
tak konecne som dosiahol, to co som na zaciatku pokladal za nemozne,
D. vdaka za perfektnu zabavu, motivaciu naucit sa nieco nove a dufam, ze coskoro pribudnu dalsie hadanky.
A samozrejme vdaka patri vsetkym ktori mi pomohli pri rieseni hadaniek prispevkami do diskusii a fora, lebo bez toho by riesenie niektorych kuskov bolo v nedohladne.
zuzkar: ani nie, komunizmus bol svinstvo a stale je hroza tam zit, ale je to velmoc ktoru nemozno ignorovat a vzhladom na krizu dolaru a eura, aj jedneho z globalnych ekonomickych hracov
teda ak nepocitam celosvetovo pouzivanu anglictinu...
[02.06.11 20:47:08] je proste zaujimave ze do prvej desiatky jazykov podla materinskej prislusnosti sa z europskych jazykov dostala iba nemcina so 100 milionmi pouzivatelov...
[02.06.11 20:42:41] sorry za vyraz... proste cina, india a rusko su velmoci s ktorymi sa raz mozno bude rovnat europa ako celok ale nie jednotlive europske staty a ich jazyky
[02.06.11 20:40:58] Preco nie? Je to svetovy jazyk buducnosti. Aktualne je sice az na osmom mieste ale nie nadlho 1.) cinstina 2.) hinstina 3.) spanielcina 4.) anglictina 5.) arabstina 6.) portugalstina 7.) Bengalcina 8.) rustina 9.) japoncina 10.) !!!nemcina!!!. Kde v prdeli je taka francuzstina? ;)
No ale ste zahltili forum ruskym jazykom. Dartagnan samozrejme vie citat rusky :) Tiez som sa nejaky rok na skole ucil. Okrem toho som z macedonska, takze najskor som sa naucil ciriliku a potom latinku.