Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Ty aspoň vieš že máš správny smer, čo sa o mne povedať nedá :(
V tej blbej izbe som úplne stratený, sníva sa mi o výlete do daného hotela o vypočutí odkazu a o nápade čo potom urobím. Najradšej by som zavolal tomu čo nechal ten odkaz, ale ako?
pmasarik> zmiatlo ma to, ze treba googlit ... ale v podstate uplne staci wiki a ak by ta uloha bola samostatna, tak by bola asi v mixoch, neviem ju zaradit, ale samostatne by ani velmi zmysel nemala
Zuzkar teba zmiatla tá informácia čo sa tam z nejakého dôvodu nenachádza, alebo niečo iné?
[26.05.11 20:47:16] To bola moja otázka k tej IZBE. A aj odpoveď na túto otázku by ma naviedla na správnu odpoveď?
Ja som kúsok ty si kúsok a prečo je ten posledný krok vždy ten najťažší.. :)
Vykašli sa na šumy a podobné kraviny rob len jednoduché veci a poriadne :)
a tu vetu s tym vysledkom a po slovensky to bola otazka ?? lebo je tam otaznik, a preco si sa to pytal potom ked to mas vyriesene uz ? :)
[26.05.11 20:29:50] sry pmasarik neda sa viac :) k inej ulohe mozno ale k tejto nie a DIKI hadam to spravim :-/ keby si vedel co vsetko som uz robil... paneboze v paint.net aj v gimpe som odstranoval SUMY a ine horsie voloviny robil :D
ten druhy bod som tusil no ale dal som na rady inych , a spytam sa ta tak, vies kde sme sa nachadzali, co sme mali, tak... bolo to dobre , len to treba dotiahnut? alebo uz vtedy sme mali nieco zle a ty si to musel spravit inak?
Dík veď to aj bola fuška dať dve najťažšie steganá v jeden deň ;)
Ťažko poradiť, lebo každá rada by viedla k okamžitému vyriešeniu.
1. náš smer bol správny, len nedokonalý
2. nemýnajte peniaze za náplne do tlačiarne, rada vo fóre je zavádzajúca
3. výsledok je nádherne čitatelný, netreba si kaziť oči lúštením hieroglifov...
Juchúúú kvalitný 5 hodinový spánok robí divy, ďalší diamant za stegano je u mňa :) Aj keď nápad čo robím zle pri Exorcistovy prišiel už vo fáze zaspávania... ešte keby ma tak osvietilo v izbe a budem maximálne spokojný :D
pmasarik> nie je tam nic viac a mas vsetko, co potrebujes ... v mnohych hadankach diskusia pomoze, pri Hotelovej izbe ma diskusia skor zmiatla a naviedla nespravnym smerom
[25.05.11 10:12:55] ja sa trapim s kalkulackou aj sipami teraz :D
[25.05.11 10:12:11] mohol by som tu napisat nieco, ale to by si hned vedel a dartagnan by sa hneval vies... a viac ta to bude tesit ked na to prides sam :)
[24.05.11 22:17:09] a davaj doraz na to ze je to male *****
[24.05.11 22:16:06] pmasarik: ked sa uz spolu trapime pri tom exorcistovi tak ti ti poradim k druhemu zaciatku: je to vlemi jednoduche ked zistis co tym zolikom chcel veduci povedat, ***** :)
24.05.11 23:00:27 - Dartagnan : myslim ze bohate staci uz to co si napisal
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase