Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Zonka> Cakaj este kupacov a sibacov :) Nenecham si predsa od chlapov nadavat ze dievcata nechceli vyjst pred dvere pretoze sedeli za pocitacom lebo prisli nove hadanky na BQ ;)
...Dnes sa mi celkom darilo(...teda vlastne včera...hihi...)...je čas uložiť sa do perinky a zavrieť očká...aj keď spánok je odo mňa na kilometre ďaleko!!Dobrú noc všetkým!!...o pár hodín som tu zas:-)))))
piol29> skor by som tu otazku formuloval, ze kto je ten piaty? ze by nejaky tajny spion, ktory nebol verejne prezentovany? a nasou ulohou je ho odhalit....
Maiky> uz dlho tu ziaden novy moderator nepribudol .. je tu registrovanych cez 6tis ludi a bolo tu len 7 moderatorov .. tak som sa rozhodol ze pridam este par .. kriteria ? pocet hadaniek, pocet komentarov, aktivita a slusnost ;) spravil som si rebriciek a vybral piatich .. mas zaujem ?
zuzkar> ohladom zebier tiez som si to hovoril .. myslim ze s tym sa bude dat nieco spravit
dnes sa mi snivalo ze som cez noc dal cely hardlab... krasny sen, len ked som isiel kliknut na statistiku a pozriet ktory som tak som sa zobudil :( :( :D
[20.04.11 09:54:11] Dartagnan... co by si povedal zase na take 4 pekne svieze asociacie? :) tie ti daju najmenej namahy si myslim a vedia potesit ostatnych :)