Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
lubkoko> rado sa stalo
fantasy> to co si chcel som prave na stranke spustil .. zaujimave je ze som toto uz pred nejakym rokom robil ale z nejakeho dovodu som to musel vypnut (nasiel som to zakomentovane) a teraz si neviem ani zanic spomenut v com bol problem .. mam pocit ze nieco prestalo fungovat . .preto Vas poprosim pokial na nieco nahodou narazite ze nefunguje alebo sa nesprava tak ako ma, dajte mi vediet
p.vr> zobrazovanie abecedne .. mozno neskor
Keď sa tu už rozoberajú návrhy na vylepšenia, aj ja mám jeden. Nedalo by sa zariadiť, aby vždy po odoslaní odpovede sa kurzor nastavil opäť do políčka, kde sa zadáva odpoveď? Takúto funkcionalitu by som ocenil najmä pri asociáciach, kde veľakrát "strieľam" neustále jeden pokus za druhým a zdržuje ma, že sa po každom pokuse musím vždy znovu myšou nastaviť do políčka na zadanie odpovede :)
// sorry omylom som hodil rovnaký komentár aj do anglickej sekcie
Dartagnan-ještě k té nové statistice pokusů. Pro mě by bylo lepší kdyby se zobrazovala abecedně a né podle data.
Když budu mít u hádánky několik desítek nebo dokonce stovek pokusů bude se mi v ní lepe hledat podle abecedy;)
[10.04.11 18:40:30] bobko-můžeš klidně psát k hádance ať není diskuze tak roztahaná. Kacabajka ti tam může odpovědět:)
Těm co to udělali ty hinty pomohly tak by možná stálo za to se nad nima ještě jednou zamyslet:)
[10.04.11 15:44:55] Dartagnan vies co by si mohol este poriesit. Aj ked to je len detail ale mne to stale vadi :D Ked som v hadanke a kliknem na ikonku ci uz statistiky pokusov alebo riesitelov tak ked sa chcem vratit na hadanku tak musim kliknut na hadanku opat :D
Luftganja> Keby si cital aj ine zdroje, tak jednym z moznych prejavov disgrafie je aj "spelling mistakes". A to asi aj pri pisani na klavesnici.
Lubiq> :-) zaujimavy navrh
Wikipedia:
Dysgrafie je specifická porucha grafického projevu. Postihuje celkovou úpravu písma. Charakteristické je křečovité a neúhledné písmo. Podstatné je, že tato porucha žádným způsobem neovlivňuje intelekt.
Tak ja nevim. Intelekt v poradku, naopak ani zminka o neschopnosti psat na klavesnici... Game, set, match! ;-)
lubiq78
Neprihlaseny
09.04.11 22:29:29
Neprihlaseny
ak dartagnan urobi funkciu napomenutie preklepov, bolo by dobre, aby urobil aj statistiku, kto robi najviac preklepov. a vyherca by mohol dostat nejaku cenu. napriklad struhatko na prsty, alebo klavesnicu xxl, nie?
dufam ze vyhram tu klavesnicu...
Luftganja> nie kazdy, pocul si uz o disgrafii? A su ludia, ktori su schopni si text po sebe precitat a ani v triezvom stave preklep nenajdu. So svojpravnostou to nema vobec nic spolocne.
bobko: stvárala som dve veci, kým som nezistila, ktorá je tá správna..
LuftGanja
Neprihlaseny
09.04.11 05:09:47
Neprihlaseny
Jak rikam - kazdy svepravny jedinec by mel byt schopny precist si, co napsal, nez to odesle jako odpoved. Ja treba ted tohle pisu po 3 lahvich vina, ehm... a ctu to po sobe ctyrikrat, jestli v tom nemam chybu... a to nejde o spravnou odpoved a body...
;-)