Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
A samozrejme, malo by to vyznam az pri odpovediach dlhsich nez 2 znaky - myslim, ze tu ani nie je vela kratkych odpovedi. A sorry, ze som to pisala na viackrat, ale neviem preco mi okienko nechce zobrat dlhsi text.
[08.04.11 14:10:52] Potom clovek danu odpoved zavrhne a mota sa a mota ako sa mi to stalo pri Youki.
Dalsia vec, ja nenavrhujem preklepnutu odpoved uznat, ale napisat nieco v zmysle, ci tam nahodou nema preklep.
[08.04.11 14:08:39] Luftganja, najprv som chcela napisat, ze mne sa preklepy nestavaju, ale potom som si spomenula, ze pri Valadilene sa mi preklep podaril. A myslim, ze nie som jedina, kto sa niekedy preklepol.
Na tomto webu se vyskytuji (prinejmensim prevazne) jedinci s urcitymi rozumovymi schopnostmi, schopni samostatneho mysleni a usudku. A tito jedinci jsou podle me natolik svepravni (nebo by aspon meli byt) na to, aby si po sobe dokazali precist, co zadavaji jako odpoved. Tudiz je to podle me debata o... vite cem... a ja osobne bych radsi venoval sily a cas jinym vecem.
;-)
Neprihlaseny
07.04.11 22:25:40
Neprihlaseny
problem vidim v tom, co uz spomenul lubiq. Predstav si, ze robis asociacie, si uplne mimo a napises nejake slovo, ktore bude mat len jedno pismeno rozdielne od hintu/spravnej odpovede - takych slov mame v slovencine kopec, hlavne kratke slova. No a zrazu dostanes hint...
[07.04.11 22:18:28] druhy je lkubik (dve klavesy naraz) - lahko osetritelne, toto by som uznal. nizka sanca na uznanie zlej odpovede.
3. zabudnut pismeno (lubi) neuznat,
tato funkcia nemusi byt aktivna pri vsetkych hadankach. tolko moje postrehy
[07.04.11 22:11:29] ja "pouzivam" dva druhy preklepov. ked na miesto slova, napr. lubiq napisem lubig - zamenim jedno pismeno - ja by som tieto preklepy neuznaval, vysoka sanca, ze by si uznal nespravnu odpoved
No ja si neviem predstavit, ako by si osetril to, ze niekto sa preklepne a niekto ten preklep zada v ramci svojej investigacie..To sa zrealizovat podla mna ani neda..
zuzkar> uz dlhsie s podobnou myslienkou koketujem ale nedostal som sa jej realizacii a hlavne k jasnym stanovenym pravidlam k nej .. este si ju necham chvilku ulezat a snad v nejakej blizkej buducnosti by aj k tomu mohlo prist. V sucasnosti podobne preklepy riesim v ramci hintov
Citajte pozorne. Nechcem Vas zamotat :-/ A zase nechcem poradit vela aby som vam neodobral krasu hadanky :-/ Proste PO rozkodovani druhej casti budete potrebovat spravne cislo z prvej lebo asi ratate s inym. To usudzujem na zaklade mojej skusenosti :))
lubiq78> mas pravdu, inspirovali ma k tomu posledne debaty .. nejaky den som nad tym premyslal a vcera som sa do toho rano pustil a za par hodin to bolo pripravene
som rad ze sa Vam nova funkcia paci, verim ze vam spohodlni pracu .. ako pri kazdej novej veci pokial by ste zbadali nejaku chybu ci uz technicku alebo kozmeticku tak mi dajte vediet
dik :)...no proste ak chces desifrovat druhu cast tak nepotrebujes k tomu prvu a desifrujes to v pohode...ale hint k tomu asi nedostanes a budes musiet potom nieco vykonat
Lubkoko gratulujem, pekne rychlo si to zvladol.
len skoda ze nerozumiem tvojej druhej vete.
[06.04.11 23:04:13] pretoze si nechcel znova zadavat vsetky svoje odpovede, ktore si uz zadaval, len aby si dostal hint. a to podla mna nastartovalo velitela, aby vyrobil takuto funkciu a zobrazoval hinty. mna to tiez hnevalo, len som nahlas neprotestoval..
Janka: mas len o tom asi nevies nevies :) spomen si na universalne hadanky boli ich tu dost ;) mozno sa k nemu dostanes
Lubiq78: na desifrovanie druhej casti nepotrebujes nic. ale pre hint z druhej casti do "tretieho kola" ano :)