Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
myslim, ze tak skoro to nebude pokorene. moj tip: 4 tyzdne, kym niekto vyriesi all. (ak sem daidalos do vtedy pride, tak to skracujem na polovicu)
[26.03.11 21:55:47] dartagnan> kazdy sa snazi si zlepsit svoje miesto v rebricku, fronty sa tak skoro neotvoria, si myslim. akurat som sa zhrozil, ze pribudli 3 konspiracie, hlavne ked moja najtazsia hadanka bola past. a este nikto neurobil ani jednu z novych konsp.
Dartagnan, u reflexie sa zobrazuje nespravny pocet komentarov (vlavo hned vedla cisla, ktore udava kolko ludi to vylustilo) + nevidim ikonku, na ktoru ked kliknem sa zobrazia odpovede, ktore som uz zadala
ale ved ja chapem nahoda je niekedy svina :) aaaa nesi sama lebo mne to tiez nedochadzalo :D nebyt vasnho rozhovoru tak sa s tym trapim kto vie ako dlho este..takze diky Vam ;) ale to desifrovanie je strasne pracne.....
ale poďme robiť radšej niečo konštruktívnejšie, napr. rozmýšľať, čo s tým vektorom..;)
[26.03.11 13:04:21] lubkoko, ako keby mi to bolo treba pripomínať..
šak vidíš hneď nad ním, ako som vypleštila oči, že čo z toho vyšlo, ale niektoré veci nevysvetlíš..a keď už v tom niekto vidí nadávku /čo je samozrejme nezmyselná náhoda/, tak potom nadávam akurát sebe, že som bola taaaaaaaaak dlho nechápavá..howgh
toto je na psychiatriu. tri dni lezim doma s horuckou a notebookom na kolenach a Dartagnan urcite prida nove hadanky v nedelu vecer, ked pojdem znova do prace.
MZ SR schvalilo F99.9
akutne pripady treba liecit ihned, dartagnan !