Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Zuzkar: k tej druhej dovolim si citovat klasika z BQ (mozno ho poznas)
"niekedy je velmi tazke poradit tak, aby clovek neprezradil privela, ale zase, aby mu svitlo" :-)
aj ked neviem, co mas na mysli kniznou sifrou, poviem ti toto:
nemusi ta zaujimat, ci je klucom ten, ci onen. aj ked je kluc pre teba nezmyselnym textom, ma urcitu hodnotu... a ta ti pomoze rozlustit spravu.
G si vobec nemala pouzit na text z kluca...
možno to bude problém, tých šifier mám mrte, len si stále myslím, že to je knižná šifra a chýba mi akurát text, a ten hľadám v súvislosti s "tým oným" z kľúča..
Dartagnan, co robis? uz dve hodiny je vikend. kde su nove hadanky?
[25.03.11 17:47:05] kacabajka, neviem, ako ty, ale ja, ked som zacal lustit crypto, nasiel som si zname sifry, prezrel si ich pointu a ked som sa nevedel pohnut, skusil som sa k tomu vratit. dufam, ze si toho absintu este nestihla vypit vela...
lubiq, zas to vidím na absint, zatiaľ nemám absolútne nijakú spojitosť medzi "tým oným" z kľúča a trojcifernými číslami v zadaní, pche..to jediné, čo mi napadlo, sa mi nepotvrdilo :(
zuzkar: co sa tyka Be- ja som bol trosku diskriminovany, pretoze zamer velitela u mna nefungoval, mozno preto ze som pouzival staru verziu firefoxu, neviem. vyriesil som to vtedy, ked som sa "hral" s prehliadacom.
jablká a hrušky nemožno sčítať, lenže načo mi je G., keď už "mám zakódovaný text a kľúč a nič viac nepotrebujem"?
vidím to na záverečné dolaďovačky ako v Mayi..