Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
dakujem, dakujem.
chysta sa dalsich 6 hadaniek. budes mat moznost mi to vratit ;)
vravim ze je to jednoduche. mas zakodovany text a kluc. nic viac nepotrebujes. vies co som pisal o jablkach a hruskach?
lubiq, gratulujem, aj keď si ma pekne nas.al, jak si ma preskočil :)
mám kľúčik, googlujem už odvčera, dúfam, že to nemá nič spoločné s istým zoznamom..lebo tie čísla sú dosť vysoké a zoznam nejasný..
lubiq78
Neprihlaseny
25.03.11 11:04:04
Neprihlaseny
vetinari1: vystizne si to nazval stuhou. ak by si ju mal v ruke, mas to raz dva
a diky aj ostatnym, ktori ma obcas trochu postrcili.
[25.03.11 10:15:25] Dartagnan, dakujem za 86 dni, pocas ktorych som kazdou minutou rozmyslal nad nejakym riesenim. nielen som sa dobre zabavil, ale aj sa nieco naucil. a obcas aj riadne nastval :)
verim, ze coskoro budem mat znova co riesit, uz ich dufam uploadujes.
[25.03.11 10:12:10] vetinari1 aj ostatni, ktori zabranili tomu, aby som zosedivel pri pastelke - dakujem.
moja odpoved nie je ano ani nie
a teraz to uz das a mas full house
[25.03.11 09:08:36] lubiq78 dakujem
to co si myslis ze v prvej vete vidis, v zdrojovom texte naozaj je, nie je to crypto takze musis pracovat iba stym co mas, mna miatol druhy zolik, lebo som ho zle pochopil, k jeho dokonalosti mu chyba jedno pismenko, ale to by potom bolo az prilis jednoduche
lubig-nezapomeň, že je to konspirace a né crypto;) A hlavně tady motto nevyužiješ;)
Tak já jdu hledat dál(boh thoth mi pomáhaj), doufám že nebudu muset doputovat až do Egypta...:D
lubiq78 - se slabikami si moc nehrej...zaměř se na žolíky, jsou výstižné....pro tvou útěchu- mě to trvalo taky dlouho, dokonce ani vánoční žolík nepomohl, ani excel, no prostě nic....a kamarádku to jednou trklo - a já se bila do hlavy, jak je to easy...
p.vr: to hls... je ti priamo nanic. hladaj dalej, si blizko, blizsie uz byt nemozes.
opytam sa ta na pastelku. ked urobim napr. z pismena A pismeno C, je to posun? alebo, ako sa pise v diskusii, treba originalny napad s posunom slabik,slov. som bezradny
lubig-chci se tě zeptat na cairo. Je k něčemu to ***** ? Mám s tím dál pracovat nebo hledat něco jiného co bude dávat rovnou smysl? Už jsem to zkoušel ze všech stran a pořád nevychází nic rozumné...
bez nich sa to vyriesit neda a v jednom mojom prispevku v diskusii je to aj napisane ze co, len som vtedy este nevedel ako.
tak si to dobre spocitaj, lebo inak si to odskaces :-)
bassetek: tebe lubkokova poznamka zatial nepomoze. prezradim ti, ze mna zmiatla diskusia, konkretne PS od segry- nieje to pravda.
je to jednoduche, nehladaj nic zlozite.
Ale ako pisal aj veterinari1, existuje aj druha cesta k vyrieseniu...