Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
a nejaky maly hint na pastelku, ci sln.kona by nebol?
[24.03.11 13:07:17] veterinari1, lubkoko: musite sa s tym trochu pohrat, nie je to zlozite. dobre si to najprv vypocujte. hladajte nieco, nieco ine....
[24.03.11 08:27:55] iroot: pouzijem otrepanu frazu: nerozmyslaj zlozito, to co si objavil je hint k tomu co vidis, ak nevies presne co to je, tak to urob tak ako to robis vzdy
kamenna brana - krok c1 ok. no akosi nedokazem identifikovat co to vlastne je na tom obrazku :) a aky to ma suvis s tym co sa objavi v jednom z okienok - nenajde sa nejaky hint ? :)
podla toho co pan D. pisal na BQ 27.02.11 08:31:53 dal si 30 dnovy zavazok na pridanie novych hadaniek a podla toho co pisal v BQ skupine na FB 18.03.11 20:37:?? na otazku ci pribudnu nove hadanky "Coskoro veru .. mate radi sasanky ? :)" usudzujem ze svoj zavazok realizuje :) takze liecenie choroby F99.9 o par dni zacina ;)
zajtra mam termin u mninistra zdravotnictva. chcem navrhnut na schvalenie novu diagnozu F99.9 - zavislost na hadankach z Brainquest-u
drzte mi palce.
ked to schvalia, terapia bude, ze dartagnan bude musiet pridat aspon jednu hadanku denne...
zuzkar, hint mám už pěkně dlouho, ale nevím jak to dál udělat...no, však já na to přijdu..pak si zase budu říkat, že to bylo lehké, ale moje hlava dubová...
Bassetek, v Oscarovi je ozaj tazko radit. Predpokladam, ze si s tym uz spravila to, co v Pisem ako pocujem a mas hint, ktory ti vlastne zakodovane hovori, co mas spravit.
Velka Diamantova Lupez bola pre mna ako horska draha, raz som isiel nekonecne pomaly, inokedy neuveritelnou rychlostou vpred, raz hore a raz dole, v kazdom pripade ju hodnotim vysoko pozitivne a miestami som mal pocit ako by som sa tej adventurky zucastnil osobne, perfektny zazitok :) a velmi pekne spracovane Dartagnan, koniec dakovnej reci:) R.
Vetinari, obidva hinty mam uz velmi dlho, pravdepodobne sa okolo riesenia motam dost blizko, ale to, co mne vychadza, nie je spravna odpoved. Wiki som uz pozerala niekolkokrat.
podla toho co pises tak uz vies co to je, takze uz si za polovicou, teta wiki ti poradi ak sa jej na to opytas, je to tam napisane aj nakreslene (len trocha zlozitejsie)
...kazdy mame svojich "favoritov" u mna je to napr. box2...
Vetinari, vdaka, ale mne asi ozaj chybaju znalosti z biologie, ci co.
[13.03.11 21:34:32] Segra, ja som V bare mala problem so smerom. Treba najst ten spravny.
Neprihlaseny
13.03.11 15:56:49
Neprihlaseny
zolik c.3 je sice fajn, ale ten uz pouzijes ako posledny, pretoze tam uz vtedy nieco uvidis, pozri mas 2 moznosti, zamerat sa na riadky alebo nebodaj na ...... ?:)) jedna moznost je spravna
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase