Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
riderton> diky moc Riderton za snahu, az po tvojom komentari mi dosiel ten "maly hint" ;) som strateny pripad, chapem aj vsetky zoliky ale nevidim...asi to bude to co pisal Dartagnan: "vas najvacsi problem je zolik c.3" :p
segra> praveze som na teba myslel a v tej vete som ti nechal aj maly hint, ale skusim to takto, ten 4 zolik sa zda na prvy pohlad absurdny, ale v podstate je klucovy, potom by som sa zameral na znamienka (co je prvy zolik)...raz budes hore a raz dole:)....inak cakam ta uz pri diamantoch:)
Bassetek, je dolezity cely nazov, ale nie hadanky. Je to z tej kategorie, ze ta nieco napadne, sice si povies, ze je to blbost, ale skusis to a je to ono. Predpokladam, ze napovedu k tomu, co mas spravit, uz mas :-).
Mna dlhodobo este hneva Helix. Asi tiez pomerne lahka hadanka, ale mne sa minuli napady.
....nemůžu pořád pohnout s tím Oscarem..prosím o malé nakopnutí, vše si dávám dohromady, název i to ostatní a né a né přijít na nějakou zajímavou myšlééénku :-)))
Už jsem dlouho nic nevyluštila, tak mám asi úplné mozkové stagnace .-)
a mne by ste neporadili s priamim svetlom? posledna asociacia, uz som na to dala cez sto pokusov a jediny vysledok, ze dost bolo...... :-(, uz fakt neviem co tam dat
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase