Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Vino momentalne nepijem, cokoladu nejem, nikto v mojom okoli netusi, co na tom obrazku je. Ale je pravda, ze sa na tu fotku pozeram zatial necely rok. Dam tomu este jeden rok. Len ma desi predstava, ze zomriem a nikdy sa nedozviem, co to bolo :-).
Nebo to udelej jako ja - ve chvili nejvetsiho zoufalstvi a po prohlidnuti 100 tisic obrazku na netu jsem to poslal kamosce a ta okamzite rekla, ze to je...... ;)
Problemem je, ze se na tu hadanku divas jako na ostatni... a v tom je ponekud podvod, ehm...
zuzkar-nic nevzdávej. Raději si k tomu na chvilku sedni, nalej si pohár vína(ikdyž to asi teď nemůžeš že), nebo si dej raději čtvereček čokolády...
jeden kousek a jste tam
;)
Skoda, ze sa tu tak nediskutovalo, ked som mala viacej casu. S dvomi detmi sa tazko nieco lusti.
Dartagnan, nerozmyslal si niekedy nad moznostou, aby sa dalo vzdat sa pri rieseni hadanky? Sice ja by som take nieco robila velmi nerada, ale mam pocit, ze Makroscope nikdy nedam. Nevidim a asi ani neuvidim, ale fakt som zvedava na to, co by som vidiet mala.
Lubiq: Ten hint ve Slunecnim konovi rika vse potrebne. Pak uz staci jen byt vsimavy.
Jenom snad jeste k tve prvni otazce - konik neni vrtule, ehm, konik je konik ;)
[27.02.11 13:36:24] Ve spojeni s nejcasteji zminovanym hintem na HackQueste je to velmi dobra pripominka. Kdybych ji tak mel o dva dny drive, mohl jsem se trapit o dva dny mene :)
A mozna bych jeste doplnil, snad tim neprozradim moc, ze poucka "nelze scitat jablka s hruskami" plati i v dalsim kroku PO pouziti trojpismenne funkce z prog. kalkulacky na druhe cislo.
kacabajka: ten konik sa toci? velmi rychlo si to urobila, ked si sa vratila k svojej starej hypoteze
dostanem z toho text?
dostal som hint "zeby mal sl.k. nieco spolocne so..." ale vobec neviem, co to znamena
[27.02.11 12:18:43] nie, nic take som nemal na mysli
pri tomto kroku ti uz neviem poradit,pretoze by som ti rovno povedal navod
mozno len to, ze nemozes scitovat jablcka s hruskami...
lubiq: ďakujem
piol: tak áno, ale že by som bola nadšená, nemôžem povedať..do tretej do rána som pri tom trpela, pre mňa bola táto hádanka veľmi ťažká :(
[27.02.11 11:57:13] lubiq: cital som vsetko co si pisal, aj som sa na HQ registroval aj som pozrel tu hadanku aj forum okolo nej a nic :) aj som tu HQ hadanku riesil ale momentalne som zastal na tom istom mieste .. vdaka nej aku mam pouzit 3-pismenovu funkciu ale jej vysledok zatial neviem ako aplikovat na predosly medzivysledok .. aj ked tvoje "precitaj si poriadne rozh´kodovany text" mozno znamena ze by sa to hexove cislo mohlo aplokovat na nieco ine a nie na "n.c.t." ... to si mi chcel naznacit? :))
lubkoko> plno veci rozpracovanych ale nie a nie sa k tomu dostat, dal som si ale taky nezavazny zavazok :) ze by som nieco mohol vyparatit do 30dni .. uvidime co z toho bude
luftganja> fotky som zmensil manualne, boli len styria .. bohuzial to stale nemam osetrene, takze je to viac moja chyba ako chyba samotnych uzivatelov aj ked mna samotneho by nenapadlo davat si ako avatara 2MB fotku
tydra56> princip = riesenie, a o to tu ide
kacabajka> diskutujte, to je spravne . .samozrejme v ramci normy .. teda nepytat sa viac nez treba a neradit viac nez treba