Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
lubiq: díky :) práve teraz hľadám súvislosť medzi prvým číslom a textom, keď už tam sedí ten počet číslic..ale ako vravím, nuly , nuly, tak ako v hardrocku, načo toľko núl??....škoda, že pivo nepijem..idem teda pohľadať víno..
kacabajka: ak ti to pomoze, pozeral som na tie cisla, uz dlhsie. pomohlo mi, ked som si otvoril druhe pivo a pozrel som sa na to uplne inak.
hadanka nie je prekombinovana, to len my sa snazime velmi prekombinovavat.
skus jednoduchsie riesenia.
[23.02.11 19:42:24] tydra56: vpravo hore je taky zeleno modry kolac, statistiky. klikni nan
segra: no co by som poradil - mne osobne stacila info ze potrebujem program ktory som uz potreboval a potom som si zobral vytlacenu teoriu na tyzdennu lyzovacku a ked som dosiel tak som to nahodou vyriesil :-)
to kacabajka- chybička se vloudila..ale překlep to je hezký... :-D..jdu tedy porovnávat verze..jestli to, že na to nemůžu přijít nebude tím, že mám doma psa a ne koně :-D, :-D
A este blahozelam ridertonovi k Alzheimerovi :) to znie fakt super, hehe. Uz len sa zbavit nocnej lupuso-mory :(
[21.02.11 21:26:41] No nie je zac :) vedela som, ze to potom uz das...moja napoveda aspon znizila pocet moznych rieseni o par desiatok :) inak moc pekna uloha, vcelku dala zabrat...
Moje posledni odpoved, kterou jsi dostal, ma vetsi vypovidaci hodnotu, nez se na prvni pohled zda. Mozna jsi necetl pozorne ;) Az na to prijdes, bude ti brzy jasne, jaky ma vyznam i to, na co jsi prisel :)
dakujem segra za radu, ale zrejme som z tej danej ulohy uplne mimo...fakt neviem ako sa dopracovat k tomu poslednemu krociku...motam sa stale okolo danych slov, ale nic....uz ma to fakt irituje...
riderton> (on uz vie k comu :) ak mas rozlusteny text a dostal si hint, si uz len kusok. To co ti hint odporuca je k veci, akurat sa musis na to divat z druhej strany nez sa zrejme divas (uaaa neviem ako to inak napisat, aby som neporadila rovno riesenie)