Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Asi nejaky spatny software. Nebo programatori. Script, ktery jsem pouzil ja, to spocital za necelou vterinu vsechno vyjma desitky, ale i ta mu trvala min nez 5 vterin. A to mi pulku vykonu procesoru zere televize.
;-)
komplet hard lab som tiez vyriesil bez programovania - na papieri a mozem povedat, ze ked som uz mal natrenovany postup, tak to bola celkom zabava - okolo 1h na ulohu
naopak - vsetkych, co to programovali som odhovaral, lebo ku koncu to uz sw nezvladal...
moj posledny prispevok nebol o tom aby sa nejake ulohy z labu rusili alebo vyradili z hodnotenia pre diamant , bolo by to nespravodlive voci vsetkym ktori to uz maju vyriesene a venovali tomu kopu casu.
pozn. ja to este vyriesene nemam, ale pracujem na tom
Tiez som zivy dokaz toho ze to ide aj bez programovania :) Bral som to ako ani nie tak tazku ako dlhu a pracnu cestu k vyrieseniu celeho labu. Ale bez namahy v dnesnej dobe nemas skoro nic. Takze troska snahy ti prinesie "urody".
Mozem potvrdit, ze hard lab sa da spravit v pohode aj na papieri, programovanie nie je nutne. Len aj pri tom sa hodi mat dobry napad ako na to. Ale inak je to ozaj dost stereotypne.
Dartagnan: Trosicku jsem si zahral na bulvarek, no. Nicmene, presne jak rikas v to diskuzi - to jeste neznamena, ze se to vylucuje ;)
Pokud jde o novou kategorii, myslis, ze je potreba? Vzdyt v podstate krome prijimacek a VDL nic ostatniho nejsou adventurky. Nechal bych to klidne, jak to je, minimalne, dokud bys nepridal aspon par novych hadanek, aby ty dve nove kategorie mely nejakou napln.
Spis bych se na tvem miste soustredil na prerazeni hadanek z kategorii, kde nemaji co delat, do kategorii, kam patri. Jako treba Macroscope ;)
Bassetek: no bodejt, uz vidim, jak najednou 6000 programatoru v Cesku a Slovensku programuje pro nekoho prelejvani flasek ;)
to Dartagnan: s tím programátorem to nebude tak jednoduché-oslovila jsem dva a poslali mě někam...prý nemají čas ..takže zase tužka, papír a moje nervy...no a hadrlab 10 - tak to nevím, na 48 tahů..to nemůžu v životě vyřešit na papíře...přiznám se, že na to nervy nemám, takže pokud programátora nenajdu, s papírem to už neřeším... :-))
Raději se budu věnovat jiným případům ... :-)))
Ehm luftganja, takto prekrucovat moje slova. Nikdy som nic podobne nepovedal. Ostatne o tom sa mozu presvedcit vsetci co vyriesia hard lab 10 :)
Suhlasim plus/minus so vsetkym co sa okolo nich povedalo. Je ich skratka privela na to aby to zostalo zabavne az do konca. Je ale stale nezanedbatelne percento ludi co to spravilo aj ked nie su programatormi ani ziadneho nepoznaju. Stale som sa nerozhodol ci mam upravit/zmensit Laboratorium alebo nie, neviem ci by to vyrazne zmenilo Vas pohlad na to. Idealne by bolo keby som niektore levely vybral z pocitania pre diamant. To by ale neriesilo problem pretoze by ste aj tak chceli mat vyriesenych uloh co najviac.
k tomu co pisala kacabajka a bassetek v Hard Lab 1 ze je potreba najst nejakeho programatora vo svojom okoli aby pomohol .. nie je to uplne zly napad .. urcite by ich potesilo keby ich oslovilo nejake dievca so ziadostou o pomoc ;) pravda keby muzska cast hladala programatorku bolo by to o nieco tazsie ale nie nerealne, par ich poznam
ked uz som sa rozpisal .. uz dlhsie uvazujem vybrat z adventuriek hry ako je Laboratorium, Virus alebo Fenix a Drak .. pretoze nie su uplne adventurky ako som si povodne predstavoval ale su to vlastne online, logicke hry .. zatial ma ale nenapadol vhodny nazov pre novu kategoriu kde by som ich mohol pridelit . .cim by sa ziskal priestor pre novy diamant (ktory by mi zase rozhodil design na stranke a musel by som to zase cele prerabat) :)
- mate nejaky napad na novy nazov kategorie
- vetinari1> orbis literas > ak mas dobry napad kludne posli
tak to si ma teda "potesili" s tou desiatkou, pero papier som bol donuteny pouzit uz od soft9, a myslim ze logicka narocnost je rovnaka, kedze vsade je uplne rovnaky princip, iba stupa pracnost a casova narocnost, cize cisto problem na programovanie, ale to bohuzial neviem. Inak plne suhlasim s lufganjovym poslednym prispevkom. Dartgnan sa tu nechal trosku uniest.
Inak ostatne adventurky su super, u mna na 1. mieste VDL s tou este zapasim a perfektna bola aj orbis numerus.
Dartagnan: nepridas aj orbis literas? Myslim ze by to mohlo byt zaujimave a potesilo by o tu kopec ludi
To muze byt prece stejne tak, i kdyz bude jenom 10 levelu, jejichz obtiznost se postupne zvysuje. A nemusi se to roztahovat na 30 kusu, kde se kazda obtiznost opakuje 5x dokola jako u blbejch na dvorku.
Na druhej strane to je mozno ciel a cely zmysel tejto kategorie (vydedukovatelny z nazvu). Cize je uz len pre hardcore riesitelov :)
[06.02.11 23:47:35] Cela kategoria HardLab je podla mna spamati nevyriesitelna (mozno autistom to nebude robit problem). Bez vytvorenia si programu, pripadne pouzitia starej znamej techniky - pero a papier (moj pripad) sa stava tato kategoria pre mnohych velmi narocna..
Rikalo mu to par lidi v diskuzi po vyresene uloze HardLab10, ale nechce na to slyset. Pry je to uzasna hadanka, ktera musi kazdeho bavit. A specialne nechape, jak nekoho muze nebavit ta desitka, ktera ma reseni na 48 tahu.
;)
Dartagnan: cely hardlab je uz iba o mechanickom pracnom prepocitavani, ktore obera o kopu casu, nie je tu potrebny ziaden napad ani fantazia, ak niekto nevie programovat (a tych je tu myslim vacsina), tak tu nad tym stravi minimalne jeden nudny tyzden alebo sa na to vykasle. Bral by som to ak by to bola jedna alebo 2 ulohy, ale 10 je privela :=(
piol-jasně já vím;) ale Opera je stejně nejlepší :D
Dartagnan-myslel jsem si to ale jistota je jistota:)
Ikdyž třeba Píšem ako počujem mi v Zoner Photo Studio "nefungovalo" a v IrfanView jo... Tak nevím jestli je chyba v programu, v hádance nebo mezi klávesnicí a židlou...
pokial hovorime o obrazovych stegano hadankach, pokial v tom nie je nahodou nejaky chytak, staci bezny graficky program .. uz som to hovoril, ja na vsetky hadanky co sa tyka obrazu, pouzivam Paint.Net, a obcas Gimp .. teda bezne programi ktore su zadarmo
Luftganja píše v diskuzi u Černo-biela že je třeba na Exorcista program. Nějak mi to ale nesedí na zdejší filozofii že není třeba na hádanky žádný speciální soft...
Mohl by mi to někdo osvětlit?
LuftGanja
Neprihlaseny
04.02.11 12:57:37
Neprihlaseny
Ovsem diky tve zazracne napovede to rozhodne nebylo :)
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase