Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
no vidis, aj ja som to pocul prvykrat ked som si to po sebe precital, ale clovek sa uci cely zivot a hlavne adresat potom tu hadanku zazracne vyriesil ....
bobko> jak rozmyslam tak rozmyslam, ale co znamena u teba bajtove pismeno? takyto pojem pocujem prvy krat :)
[31.01.11 01:44:17] luftganja> na tvoj aktualny problem nepotrebujes ziadny specialny softver... To by potom hadanka stratila zmysel a akurat by ta znechutila.. Zabava je v tom, ze sa to da riesit presne pomocou bezneho vybavenia :) Prajem pekny zazitok
Jaxe to vezme. Ve statistice u toho mam 444 dnu. Ale pravda je, ze jsem to 443 dnu fakoval, nez mi diky jine hadance "cinklo", a pak uz to byla otazka deseti minut :)
Sroubky primo k "technickemu" reseni hadanky nijak nepotrebujes. Nicmene svym zpusobem maji urcitou "vypovidaci" hodnotu o jiste veci, ktera by te k tomu reseni mohla navest. Ale jde to i bez nich.
;-)