Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
No, překvapil jsem sám sebe:D
a to jsem to mohl mít trochu dříve kdybych u toho nepopíjel(trošku) a nepřehlídnul se...;)
bobko-že máš klíč poznáš určitě. Mi pomohla HODNĚ diskuze(to už jsem psal). A ten zbytek už není tak hrozný...
Tak kluci a holky do toho!
;)
ale, dartagnan, ved ked cloveka chyti zufalstvo, tak nebude logicky uvazovat, ale skusa vsetko mozne, hlavne strielat naslepo..len aby nejaky hintik dostal, ked uz nema zolika a nevie, kde zacat...
shadafaka> ano som si vedomi ze by to ciastocne mohlo fungovat a v blizkej buducnosti by som nieco podobne rad naprogramoval/zorganizoval ovsem to musi byt sposobom ktorym to ludi nie len ze nebude obtazovat ale budu este radi :) Co sa tyka novych hadaniek tak ako vzdy ich mam niekolko rozpracovanych a niekolko som dostal aj od vas samotnych riesitelov a celkom kvalitne .. jedine co tomu zatial brani je cas ale som si isty ze tato prekazka sa tiez coskoro zdola a tohto roku pribudne vyrazne viac hadaniek
panda a kacabajka> haha :) s tym prispevkom ste ma pobavili .. dava to zmysel i ked nikto vas nenutil strielat od boku .. nejakze zoliky ale mam v umysle pridat
lubiq78> uz si mi poslal niekolko emailov na ktorych ti nemozem odpovedat pretoze s nejakeho dovodu sa mi vsetky emaili poslane tebe vracaju naspat .. takze ak chces odomna niekedy dostat odpoved skus si tento problem opravit
Kdybys u nekterych hadanek, zejmena v kategorii crypto, konecne po trech letech prihodil nejake zoliky, tak tu nebude 3 tisice lidi tolik strilet od boku, ale bude se snazit resit, a databaze se nebude nafukovat tak rychle. Vis? ;)
Dartagnan, ked budes potrebovat prispiet na rozsirenie databaze, staci napisat, verim, ze sa najdu ludia, ktori si natolko oblubili Brainquestm ze by aj nejaku tu korunu prihodili na ucet ;-) Apropo, neuvazoval si nad pridavanim novych hadaniek?
Maiky> ako som pisal bolo to v ramci udrzby databaze .. a nie je to prvy krat .. tabulka s odpovedani uz presiahla milion zaznamov co sposobuje jednak spomalenie systemu a za druhe je tam este financna stranka kde uz koli tomu som musel niekolko krat priplacat za zvacsovanie databaze .. takze dufam ze to pochopite a to premazanie historie nebudete brat az tak tragicky
V prvom rade s achcem poďakovať za vymazanie odpovedí. Oni mi totiž zavadzali a vôbec som si podľa nich neoveroval, či som už nejakú odpoveď zadal, takže mi boli úplne zbytočné. Teraz v niektorých hádankách nebudem vedieť, kam som v nich došiel, pretože to tam nie je, takže pri niekorých hádankách zrejme pôjdem od začiatku. :-(
stačí zadat to správné slovo(chvost to není), vědět co chci hledat a nejdále na třetí straně to máš(na slovenském G dokonce na první! teď jsem to zkoušel;)
Ahoj vo VDL som sa zasekol na urovni 3 DOS kedže mam pocit že moje zadavanie priazov je koretne neviem kde robim chybu vyskušal som všetky možnosti ako otvoriť subor todo.txt proste nech to napišem hociako aj nech použivam TYPE akokolvek nič sa iba že subor nevie najsť začinam naberať pocit že chyba nieje medzi stoličkou a monitorom ale niekde inde Upozornujem že táto sprava nie je vyplod mojho zufalstva ale chcem si byť isty že ma to cenu riešiť