Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Nie som si teraz ista, ale chcela som pisat koment do anglickej verize, len mi to tu tak divne reaguje na zmenu jazyka. Mozno to je prehliadacom. Ospravedlnujem sa =)
lubkoko> komentare rucne upravene. v pripade evanesco predpokladam ze to bol omyl, v tvojom pripade to bol "bug" sposobeny grupovanim sprav od jedneho uzivatela ku konkretnej hadanke .. nebolo to upravene pre viac jazykov (uz je to opravene)
co sa tyka dvoch chyb v statistikach, nic som nanasiel, ak nieco mas posli mi na email printscreen
a este ze ked dam statistiky/uzivatelia tak to hadze 2 chyby :)
[20.12.10 22:46:06] pozeral som posledne komentare a vsimol som si ze evanesco napisal anglicky komentar do slovenskej verzie. myslel som si ze sa pomylil. no skusil som potom pridat do anglickej verzie koment a nedalo ho do anglickej ale slovenskej...
hmm....ani som si poriadne "neudrel"....dufam ze na vianoce este nieco pride...
[12.12.10 23:57:43] Jeeeeeeeeeea BOXERSKE VIANOCE to su pre mna ako stvorene ;) dakujem pekne Dartagnan ;) urcite aj Mike Tyson by sa potesil keby o tomto vedel :P
neviem ci to je chyba ale to tak ma byt ale ked som v sekcii adventurky, a kliknem na nejaku konkretnu hadanku npr. momentalne je to al arabbia tak hadanku mi zobrazi ale ta lava lista je uz z kategorie hadanky a nie adventurky
troskuborecek> casto staci chvilku pockat alebo dat refresh a novy obrazok sa objavi, keby predsa len bol s nim problem posli mi ho na mail ja sa pokusim prist na pricinu
Dartagnan, trochu si ma zaskočil. Na úvode bolo, že v sekcii download čaká nové pozadie. Kukám, že aké pekné slniečko zapadajúce a to bol len obrázok patriaci k novinke. Škoda, nie, že by som si chcel pozadie stiahnuť, ale zaujalo ma. Škoda, že ten obrázok nebol zo skutočného pozadia. :-(
Este by som chcel upozornit na zobrazenie statistiky uzivatela. Okrem korektnych riadkov (obsahujucich nazov levelu, datum zac. datum dok. a poctet pokusov) obsahuju aj prazdne riadky so zobrazenym poctom pokusov 0... Priklad profilu: mima007
Aj keď ma BQ obera o spanok, o myšlienky a o nervy, aj ked sa mi o nom pravidelne sniva..aj ked nad macroscopom som strsavila život a chce sa mi plakať pri pohlade na ten obrAZOK (aaaaa). aj tak je Bq NAJLEPšI..milujem ho. DARTAGNAN DAKUJEME ..:-)
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase