Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
majky> dakujem za upozornenie, opravil som to, pracujem aktualne na anglickom jazyku preto som omylom zobrazil zolikov dva krat .. raz original a raz anglicke zoliky (neprelozene)
Dartagnan> chybycka sa ti vloudila, ku kazdej ulohe sa objavili zolici.. na tom by nebolo nic cudne, keby to neboli ti isti.. Neviem, ci je chyba iba u mna, ale sa mi podarilo kliknut na nich pri dvoch ulohach.. dik
pre vasu informaciu zacal som intenzivne pracovat na novej verzii brainquestu kde hlavna zmena bude mnoho jazycnost a zmena designu ale v ramci zachovania aktualneho stylu, plus velke mnozstvo drobnych zmien .. prvy jazyk ktory pribudne bude anglicky .. okrem toho ze na stranku to prilaka aj zahranicnych uzivatelov bude to zaujimava moznost aj pre vas hlavne pre tych co aspon ciastnocne ovladaju anglicky jazyk .. znamena to asi tolko ze budete si moct vyskusat vyriesti cely brainquest este raz v inom jazyku .. ano z toho vypliva ze konecne budete moct uz raz vyriesenu hadanku riesit znova
viac uz nebudem prezradzat aby ste sa mali na co tesit .. pisem to hlavne preto lebo prave teraz je idealna chvila aby ste mi mohli napisat vase napady na zlepsenia .. akekolvek .. vsetko co vas doteraz trapilo alebo by ste radi zmenili pripadne pridali do BQ napiste priamo do tohto fora a ja niektore z napadov zapracujem do novej verzie
vzhladom na aktualne mnozstvo chystanych zmien, nova verzia by mohla byt spustena za mesiac .. takze zapojte fantaziu a napiste co by sa vam pacilo .. pokial to nechcete pisat do tohto fora , kludne mi to poslite na email
[09.10.10 19:36:13] fantasy> suhlasim, bude to v novej verzii
Dartagnan,
nedalo by sa dorobit sem taku jednu vec, ze by som mohol vidiet znenie zolikov aj pri vylustenych hadankach? teraz najnovsie sa to tyka Macroscope, mam to uz vyriesene davnejsie ale je zabavne sledovat diskusiu tych co to este nemaju :) a videl som ze su tam novi zolici a len zo zvedavosti by som rad videl ich znenie .. ze ci by mne pomohli keby som to este nemal :)
neviem ci tu mozem dat odkaz no skusim http://www.aktuality.sk/clanok/173597/stv-zrejme-nasla-najinteligentnejsieho-slovaka-ma-iq-164/ ale ta by ma aj celkom zaujimalo ci bol tam odtial niekto npr. daidalos alebo hideaway?? ci chce ostat uplne v utajeni:)
lubkoko> skvely postreh ku hadanke Detska postupka .. v skutocnosti tam bol zapocitany 1 hint omylom, bola tam prazdna odpoved na cislo nula .. jednoducho preklep, uz je to opravene, hadanka samozrejme nema ziaden hint
[09.09.10 20:31:47] zuzkar> tvoj email je vporiadku, chyba nie je v tvojom T"prijmaci". Emaily odoslane na email bq vracaju chybu v pripade ze v emaile je priloha, pricom doruceny je spravne .. o probleme viem, zatial len hladam riesenie, medzitym pokial by ste mi nieco posielaly s prilohou , jednoducho ju ignorujte.
[08.09.10 23:44:15] ja by som bol skor zvedavy na hinty po vyrieseni....lebo npr. v detskej postupke si neviem predstavit aky tam je hint ....aj ked ju este nemam ale raz snad ma osvieti a potom ma to bude zaujimat :/
mobby> tebe som zabudol odpovedat .. myslimze to skutocne nie je nutne, cela statistika vratanie strankovania po 50 je hore v menu v statistikach .. btw to d+r je nieco s BQ ?
Zdravim vsetkych priaznivcov BQ. Uz su to tri mesiace, ako som cirou nahodou objavil tuto stranku. Tak som sa s nadsenim pustil do riesenia hadaniek a som rad, ze som si mohol trosku ponamahat svoje mozgove zavity, lebo zo skoly som vysiel uz pred peknymi par rokmi a v praci si tu hlavu namaham inymi problemami. Tiez som si samozrejme pri rieseni rozsiril svoje obzory. Som stavebnym inzinierom nie programatorom a tak mi niektore ulohy dali zabrat viac ako IT ludom, ktori to podla mna maju na tejto stranke pri urcitych ulohach o nieco lahsie. A taktiez ako moju nevyhodu vnimam to, ze za nasich studentskych cias sme sa na skole neucili o pocitacoch takmer nic a tak musim vsetko dohanat samostudiom. Ked som bol studentom tak bol totiz este socializmus, resp. bolo tesne po revolucii.
Tesi ma, ze som na riesenia jednotlivych uloh prisiel sam (zatial som na 76. mieste a dufam, ze sa mi podari dostat este o nieco vyssie a ziskat aspon nejaky diamantik). V poslednej dobe som sa vsak nejako zasekol a asi som dosiahol maximum, lebo mi dochadzaju napady a priznam sa, ze pomaly aj entuziazmus. Uz dlhsi cas sa mi nedari vyriesit niektore hadanky, pri ktorych si myslim, ze uz mi vela nechyba, napr. schwindel alebo velka diamantova lupez "hotelova izba". Ale zatial to nevzdavam.
Prajem Vam vsetkym vela zdaru, trpezlivosti a napadov pri rieseni uloh.