Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Maiky> Vsetky hadanky co som odniekadial prevzal som pred tym vyriesil a niekolko krat overil. Potom su hadanky ktore mi niekto poslal, tie mam vacsinou aj s riesenim takze tam to len overujem a kontrolujem a nasledne menim cele zadanie :) a nakoniec su hadanky ktore som vymyslel sam. Tie hadanky som nemal moznost riesit v pravom slova zmysle a obcas ma to mrzi :) ale tesi ma ked to vyriesi niekto z vas (cim neskor tym lepsie).
Druhe cislo vedla hadaniek v skutocnosti ukazuje pocet komentarov. Pokial tam nie je chyba mal by ukazovat pocet komentarov k nevyriesenej hadanke (kedze mame ku kazdej hadanke dve diskusie) zaroven by mal ratat grupovane komentare za viac ako jeden (take ako je napriklad tvoj by bol za 3)
Môžem vedieť, čo je to druhé číslo pri každej hádanke?
[21.04.09 02:21:05] Možno by bolo dobré nastaviť schvaľovanie komentárov. Napíše sa komentár a zobrazí sa až po schválení moderátorom alebo administrátorom. Problémový je totiž v poslednej dobe Prales.
bassetek> pokial najdes nejaku chybu v systeme vacsinou sa najskor oslovuje autor a ked nepomoze tak sa to napise verejne aj to za predpokladu ze chces aby o tom vedeli vsetci
Ale k veci, tebe sa uz nejaku ulohu podarilo pomocou tohto vyriesit ? System je nastaveny tak ze v statistikach tam kde popisujes sa zobrazuju posledne komentare aj k vyriesenym uloham ale kazdy vidi len tie ktore ma sam vyresene. Pokial to tak nie je, je to vazny problem. Hned som to ale skusal otestovat a nevidim zatial problem.
Chcem vsetkych poprosit ak najdete nejaky problem s BrainQuestom, poslite mi email, urcite sa posnazim problem vyriesit v najkratsom case.
Já se chci zeptat, jestli nejde něco udělat se sloupcem statistika, který se rozbaluje vpravo nahoře, konkrétně s příspěvky uživatelů /posledné komentáre/, protože mi přijde nefér, že si všichni mohou přečíst část příspěvků i ve vyřešené diskusi, kde se častokrát objevují správné odpovědi...A taky mi to vezme radost z řešení, když si přečtu konkrétní nápovědu..
08.08.08 14:10 Zmena úvodnej stránky kde môžete vidieť percentuálne koľko ľudí má vyriešenú danú adventúrku. Napríklad najťažšiu adventúrku Veľkú diamantovú lúpež má len 0.7%
Toto je už minulosť alebo to je ešte niekde k objaveniu. Mňa by to tiež zaujímalo.
jojo, taky se kochám a stále ověřuju... Musím říct, že je to velmi motivující.A taky se nastačím divit, kam všude se mi přemisťují úlohy z fénixu a skocila jsem i na to, že mi apríl odemkl zamčené a vyřešil nevyřešené!...:o))
Musím říct, že je to velmi motivující.
Fakt dobrý joke!
[01.04.09 11:02:49] Keď som sa pripojil ráno cez Operu Mobile, tak som myslel, že niečo nesprávne zobrazuje. Teraz vidím, že je všetko v poriadku. Konečne vytúžené 23. miesto. Som zvedavý ako dlho mi vydrží. :-)
[29.03.09 22:00:02] Dartagnan, máme tu problém. Zrejme to nerobí vždy, ale väčšinou áno. Pri zadaní odpovede na hádanku v prehliadači Bolt sa začne načítavať, ale po chvíli prestane a odpoveď sa vôbec nevyhodnotí. Bolo by fajn, keby si s tým niečo poriešil.
[25.03.09 23:52:02] TAk to by bolo fajn. Keďže máš Operu Mobile, tak máš asi mobil s operačným systémom. Tam ti pôjde nahodiť aj klasická Java aplikácia, takže tú Operu Mini skús. Bolo by fajn, keby to takto urobíš, lebo hlavne teraz bude mobilný Internet zaujímavejším.
Operu mini nemam, mam ale Operu mobile a tam to funguje plus minus vsetko ako ma. Jeden z mojich napadov je tiez spravit mobilnu verziu BQ kde by som minimalne okresal obrazky ktore su teraz v ramci zachovania kvality vacsie ako by mali. A za druhe prisposobit to velkosti rozlisenia mobilnych telefonov, pda a inej podobnej havede.
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase