Nepýtajte sa na riešenie a ak ho viete neprezrádzajte ho. Pokiaľ by Vas prispevok prezradzal vela, bude odstraneny. Dajte aj ostatným príležitosť potrápiť sa. Váš príspevok môže byť odstránený aj v pripade porušenia kodexu správania.
Dartagnan:
Ten popis k prvemu banneru z kategorie Podporte nas je sice pekny - dat najavo ze mam stranku validnu. Avsak, kebyze si na svoju stranku pridam kod, ktory tam mas, stranka by hned prestala byt validna, kedze ti v elemente img chyba alt atribut. :)) A este by sa zislo pridat atributy width a height, kt. sice niesu povinne, ale bez nich by som si to na stranku urcite nedal..(tiez by padla vhod aj verzia pre XHTML :)) )
V menu pribudla nova polozka "Download" kde najdete zatial len dve pozadia na Vas monitor. Casom bude pribudat toho viac, podla toho ako sa Vam to bude pacit a aky bude o to zaujem. Teraz tam najdete pozadie na motiv stegano hadanky Exorcist a crypto Hard rock.
[11.10.08 15:38:31] Tak ako ste si mohli vsimnut, nieco na BrainQueste pribudlo. Teplota sa sice vonka ochladzuje ale na BQ stupa. Zapotite sa pri dvoch pekelnych hadankach s nazvami Hard Rock a Exorcist .
V stegane Exorcist najdete pozadia (wallpapery) ktore si mozete dat na plochu. Prepravil som pre vas 5 rovnakych pozadi pre rozne rozlisenie. Vyberte si co Vam vyhovuje. Mimochodom vsetky z nich obsahuju tajnu informaciu.
Este jedna informativna poznamka. Jedna sa o hadanku Maya adventure. Kedze povodna myslienka bola inspirovana z jedneho zahranicneho portalu, dostal som od webmastera a autora povolenie myslienku pouzivat. Takze mam to legalne. V statistikach akurat mozete vidiet "Navrh: Inspired by HackQuest"
aby ste vedeli co sa chysta .. konecne som si nasiel trosku casu a pripravujem nove hadanky .. jedno crypto uz je pripravene a chystam este stegano.
kedze su to ale hoodne tazke ulohy, posnazim sa pridat aj nieco lahsie ;)
pokial vsetko pojde dobre mohli by ste sa ich dockat cez vikend
[06.10.08 10:13:13] walros> dakujem za upozornenie, uz by to malo byt opravene
dartagnan -> ked si vymazal jana tak sa poradie posunulo len v rebricku ale ked si kliknem na niekoho kto bol za nim v poradi tak sa to neposunulo a jeho aktualne poradie je o jedno dozadu ako naozaj je
fantasy> dik za upozornenie uz som to opravil
a ano , zautomatizoval som spajanie komentarov takze uz to bude odolne takzvanym principom "janovych komentaroch" :) verim ze je to fajn funkcia a kedze som ju este nikde nevidel tak aj revolucna, mozno by som si ju mal patentovat :)
[04.10.08 11:07:07] Napríklad zadám slovo "skuska" a v Tvoje pokusy vidím toto: 20ekwFZaNdhLdOqeovxMyKLfrECis7kcAtSszcxm1+M=
[04.10.08 11:03:15] K tým chybám tak keď zadám nejakú odpoveď a potom si ju pozriem v "Tvoje pokusy" tak je tam to slovo nejako zvláštne zašifrované:) Robí mi to iba pri dnes zadaných pokusoch, ostatné sa zobrazujú správne.
ziadne konta rusit nebudem pretoze si myslim ze nie je na to dostatocny dovod a aj keby bol tak to nic neriesi , tak isto ako sebevrazda nic nieresi .. problemi su od toho aby sa riesili a hlavne preto aby sa clovek z nich poucil a mohol byt lepsim ale o tom by mohol viac rozpravat niekto kto chodi na skolu kde maju psychologiu :)
ja to vidim tak ze ludia uz maju vyriesene vsetky (alebo skoro vsetky) hadanky a venuju sa ohovaraniu a podobnym konickom .. v podstate mozem za to ja pretoze som dlho zase nepridal novu hadanku
bol som teraz 14 dni na dovolenke preto som sa tu moc neobjavoval ale posnazim sa to v najblizsej dobe napravit .. aj s nejakou sutazou, ta vzdycky povzbudi
nahodne som napisal nejaku hatlaninu, ktoru som skopcil do smeny hesla o oboch zadani, takze uz sa tu ani nebudem moct vyskytovat, vymazes ma len pre to, lebo som tam vlastne naviac...
dokazem stravit cas lepsie ako presviedcanim, ze sa mylis... dartagnan, moje konto mozes zrusit a vyhodit ma z tabulky, zjavne tu niektorym ludom prekazam... navrhy, co som poslal, budem pravdepodobne posielat dalej, to ma celkom bavilo, ak nejaky pouzijes, daj mi vediet, nech viem, ako vyzera moj napad spracovany tebou...
jano: To, ze som sa sekol s kym spolupracujes (aj ked iste vztahy som predsa len trafil), neznamena hned, ze to popiera vsetky vlastnosti tvojej povahy, ktore tu uz boli spominane. Mne je len luto, ze sa tvaris, ako keby tvoje posobenie na BQ bolo idealne. Si jediny okolo koho sa tu tocia kauzy jedna za druhou, len mas stastie, ze inteligentni ludia to neriesia, lebo na zakalade vlastnych skusenosti vedia (veria), ze dotycna osoba dospeje rovnakym sposobom ako oni predtym. Ale ked chces byt vynimka, ktora potvrdzuje pravidlo, tak sa spravaj rovnako aj dalej. Ja sa teraz budem tvarit, ze sa nic nestalo, ale daj mi este jeden dovod, a si to tu pekne zhrnieme. A nie len na urovni teorie, ale vydiskutujeme si aj niektore argumenty a fakty...
Intelligence Inside
Všetky vylepšenia intelektu majú pôvod vo voľnom čase